לא מפחד מעפולה- מפחד מהכאסח של אייל לחמן
|
21-Nov-2016, 1:17
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לא מפחד מעפולה- מפחד מהכאסח של אייל לחמן
(20-Nov-2016 21:03)פיליפצוק כתב: נתניה היא הקבוצה הכי חזקה כי לאף אחד אחר אין שחקני קלאץ' כמו המאסטרו וכמו דיע סבע ולאף קבוצה אין קישור אחורי כמו נתניה ולאף קבוצה אין בלמים טובים ומתואמים כמו נתניה. מסכים על הכל מלבד המשפט האחרון. סתם משפט שגם אתה לא מאמין בו. שוער צעיר שחובת ההוכחה עדיין עליו. משחק עם הרבה יותר בטחון במשחקים האחרונים, משרה יותר שקט אבל עדיין צריך לשפר כמה דברים בסיסיים במשחק שלו. אז פוטנציאל אולי יש אבל הטוב ביותר בליגה? מוקדם מאד להגיד את זה. הוא עוד לא שם. Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
The following 1 user Likes אופיר34's post: עדיאלבז (2626-1111-2016201620162016) |
21-Nov-2016, 8:45
הודעה: #12
|
|||
|
|||
(21-Nov-2016 1:17)אופיר34 כתב:(20-Nov-2016 21:03)פיליפצוק כתב: נתניה היא הקבוצה הכי חזקה כי לאף אחד אחר אין שחקני קלאץ' כמו המאסטרו וכמו דיע סבע ולאף קבוצה אין קישור אחורי כמו נתניה ולאף קבוצה אין בלמים טובים ומתואמים כמו נתניה. 1. לא ציפיתי מאנטי דין גל כמוך להסכים איתי. 2.השוערים בליגה הלאומית עילוי אחד אחד מה אני אגיד לך. |
|||
21-Nov-2016, 10:42
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(21-Nov-2016 8:45)פיליפצוק כתב: 1. לא ציפיתי מאנטי דין גל כמוך להסכים איתי. 1. גם אם תחזור על המנטרה הקבועה שלך 200 פעם ביום זה עדיין לא יהפוך אותי לאנטי דין גל. תלמד כבר לקבל כאלה שמעזים לא לחשוב כמוך. עם כל הרצון הטוב והרומנטיקה שמסביב דין גל ,נכון להיום ,הוא ממש לא השוער הטוב ביותר בליגה. 2. לא עילויים ולא בטיח ,אבל עדיין מפה ועד למסקנה שהגעת יש עוד מרחק. |
|||
21-Nov-2016, 11:14
הודעה: #14
|
|||
|
|||
שאלתי שאלה ואתה לא עונה וממשיך לזרוק סיסמאות העיקר לא להודות באמת.
אחרי כל המשחקים שראית עד כה, איזה שוער עילוי ראית בליגה הזו? |
|||
21-Nov-2016, 12:11
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Nov-2016 על ידי 12:28 amir.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
לפחות לפי מאמן הנבחרת הצעירה יש שוער יותר טוב ממנו אלקסלסי שהוא מצוין יש גם את בן רהב משערים שנתן הצגה מולנו שלושתם בערך רמה שווה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
21-Nov-2016, 12:55
הודעה: #16
|
|||
|
|||
בעניין שוערנו דין גל ובכלל משחק ההגנה,אתם צריכים לזכור שעד עכשיו כמעט אף קבוצה לא לחצה על השער שלנו , רוב הקבוצות מתרכזות איך לא לקבל שער מאשר להבקיע .מה שמספיק לליגת הלאומית לא יספיק מול קבוצות בליגת העל.
|
|||
21-Nov-2016, 13:53
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Nov-2016 על ידי 13:56 אופיר34.)
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(21-Nov-2016 11:14)פיליפצוק כתב: שאלתי שאלה ואתה לא עונה וממשיך לזרוק סיסמאות העיקר לא להודות באמת. תגיד, זה בכלל משנה מה אני עונה לך ?? הרי בסוף אין לי מושג, ואין לי טביעת עין ואני חרא של סקאוטר, ואתה צודק.... אז מה זה משנה מה אני עונה לך ?! ובכל זאת אני אענה לך - אין עילויים בליגה הזאת כמו שאמרתי לך. לא בשער ולא בכל עמדה אחרת (חוץ מניקו כמובן... ), אבל אם אתה מתעקש בנושא השוער אז לפחות השלישייה הזאת בטח לא נופלת מדין גל ואולי גם עולה עליו. ניל אברבנל אבי אבגי בן רהב ומה שכתב moshe. למעלה נכון מאד. |
|||
21-Nov-2016, 14:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Nov-2016 על ידי 14:17 פיליפצ'וק.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(21-Nov-2016 12:55)moshe. כתב: בעניין שוערנו דין גל ובכלל משחק ההגנה,אתם צריכים לזכור שעד עכשיו כמעט אף קבוצה לא לחצה על השער שלנו , רוב הקבוצות מתרכזות איך לא לקבל שער מאשר להבקיע .מה שמספיק לליגת הלאומית לא יספיק מול קבוצות בליגת העל. אתה כנראה רואה את המשחקים עם עין אחת עצומה, כי גם בניצחונות וגם בתוצאות התיקו היו רגעים במשחק שדין גל נתן הצלות שאלמלא הן כל התוצאה היתה יכולה לראות אחרת, אבל כשמנצחים מסתכלים על ההתקפה וכאשר מפסידים מאשימים את ההגנה. (21-Nov-2016 12:11)amir כתב: לפחות לפי מאמן הנבחרת הצעירה יש שוער יותר טוב ממנו אלקסלסי שהוא מצוין יש גם את בן רהב משערים שנתן הצגה מולנו שלושתם בערך רמה שווה. מקבל את זה שהם ברמה שווה למרות שזימונים לנבחרת לא תמיד היוו אינדיקציה לאיכות השוער. [/quote] תגיד, זה בכלל משנה מה אני עונה לך ?? הרי בסוף אין לי מושג, ואין לי טביעת עין ואני חרא של סקאוטר, ואתה צודק.... אז מה זה משנה מה אני עונה לך ?! ובכל זאת אני אענה לך - אין עילויים בליגה הזאת כמו שאמרתי לך. לא בשער ולא בכל עמדה אחרת (חוץ מניקו כמובן... ), אבל אם אתה מתעקש בנושא השוער אז לפחות השלישייה הזאת בטח לא נופלת מדין גל ואולי גם עולה עליו. ניל אברבנל אבי אבגי בן רהב ומה שכתב moshe. למעלה נכון מאד. [/quote] השמות שכתבת (לפחות ברובם) מוכיחים לי שבאמת אין לך מושג ומזל שאתה לא מאמן כי מסכנים היו הצעירים שהיו משחקים אצלך. ומ.ס אשדוד היא עוד הוכחה שאפשר לעלות ליגה עם שוער צעיר וגם להכשיר אותו לטווח ארוך. אבל you are the expert |
|||
21-Nov-2016, 14:21
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אם כבר מדברים על שוערים האם אייל יכול לאשר שתומר שוער הנוער מעוניין לעזוב לקרית שמונה אחרי שקיבל הצעה מאיזי?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
21-Nov-2016, 16:55
הודעה: #20
|
|||
|
|||
לא שאני יודע....
|
|||