זהו עזב... NEXT
|
24-Mar-2016, 22:25
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: זהו עזב... NEXT
(24-Mar-2016 21:22)itzhak כתב: אני חושב שזו הייתה טעות לדעתי אתה צריך לערוך את הפוסט שלך כי יש לך הרבה טעויות שהגדולה בהם היא העובדה שהוא לא צמצם הוא החזיר אותנו לאותו מצב שהיה בתחילת העונה בגירעון של 6.5 ועוד עולה |
|||
24-Mar-2016, 22:33
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אתה טועה זיו!
דורון קיבל מועדון בגרעון של 12.5 מיליון ש"ח בליגת העל. ומזדכה על מועדון שכולל גרעון של יותר מ15 מיליון בליגה השניה. .מועדון מרוסק מקצועית ובעיקר כלכלית. נ.ב שנדע את עומק הגרעון אחרי בדיקת נאותות מסודרת,נופתע לרעה. נ.ב שני לזה קוראים תוכנית הבראה/רווח תפעולי. |
|||
24-Mar-2016, 22:35
הודעה: #13
|
|||
|
|||
זהו עזב... NEXT
מי יעשה בדיקת נאותות מסודרת .. אני לא יודע מה התוכניות, אולי יש כאלה אולי לא. כל עוד אין רוכש בשער אין פה מה להבריא רק לפרק. אין מה למכור אין נכסים אין כלום. יש רק חובות.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
24-Mar-2016, 22:38
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(24-Mar-2016 22:35)טל.מ כתב: מי יעשה בדיקת נאותות מסודרת .. אני לא יודע מה התוכניות, אולי יש כאלה אולי לא. כל עוד אין רוכש בשער אין פה מה להבריא רק לפרק. אין מה למכור אין נכסים אין כלום. יש רק חובות. עד שלא תעשה בדיקת נאותות מסודרת וגורם רציני יקח על עצמו את המועדון,דורון הוא מיופה הכח של שגב ורק שגב יכול להחליפו. ולכן דמעות התנין בכל ערוצי התקשורת לא ישחררו אותו מהכספים הרבים שהוא חייב. |
|||
24-Mar-2016, 22:48
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 24-Mar-2016 על ידי 22:53 דוד חטב.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(24-Mar-2016 22:16)טל.מ כתב:(24-Mar-2016 21:22)itzhak כתב: אני חושב שזו הייתה טעות אני לא אמרתי שמות???....כל מי שניהל הסתכל על האינטרס האישי שלו ורק אח"כ על טובת המועדון אף אחד לא נקי...לא קובי , לא גיל , לא סגל, לא ירון ישראל, אין חלוקה כולם עוקפים ....אין תפקידים מוגדרים תוהו ובוהו...גם מאמן הנוער שחשבתי שלא נכון יהיה אם אוסידון יפטר במהלך העונה זה יהיה טעות אבל בעיני גם הוא מתעסק יותר מידי במסביב ופחות בכדורגל, המנהל המקצועי כנ"ל....צ'רלי הגיע זמנו הוא נזק תדמיתי....שכחתי מישהו ??? הגיע הזמן שיהיה הגדרות תפקיד כל עובד או מנהל ידע את תחומי האחריות שלו..שאנשים יפסיקו להגיד כל היום עשיתי ועשיתי...ושיש כשלון ייעלמו.... מדויקות ספונסר יהיה ספונסר , תורם יהיה תורם, מנכ"ל יתעסק בניהול, מנהל מקצועי יתעסק אך ורק במכבי נתניה לא בחופים , לא באורט, לא בטוברוק 100 אחוז מכבי נתניה ויש עוד מלא .... מקווה שאנשים לא ייפגעו....כי לחלקם יש רצונות טובים וכיסים עמוקים והם באמת אוהבים אבל גם הם צריכים להבין שמעורבות יתר לא מועילה..... הגיע הזמן שאנשים יראו רק את מכבי נתניה כל הכתוב לכאורה... ולא נועד לפגוע אלה להגיד את מה שאני חושב לכאורה |
|||
24-Mar-2016, 22:52
הודעה: #16
|
|||
|
|||
חטב אתה יכול להרגע,איש מהשמות שהזכרת,לא כולל צ'ארלי(שאני ממש לא שולט בצעדיו),לא יתקרב בשלב זה של חייו למועדון,לא כמחליט/תורם/ספונסר,שגב אוסידון וחלק מהאוהדים הסבירו להם היטב את שרשרת המזון.
|
|||
24-Mar-2016, 22:56
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(24-Mar-2016 22:33)אייל ס כתב: אתה טועה זיו! קודם כל אפשר לשאול את גרוס. רק עכשיו סיים את בדיקת הנאותות... לגבי ה 15 - זה כולל את ה 7.5 הלוואה הלא כן? מצד שני עכשיו שדורון הודיע שיעזוב כל הספונסרים יחזרו יעבירו את תרומתם ויצמצמו את הגרעון.... כנ"ל אלפי האוהדים שהחרימו משחקים ויעוטו עכשיו על אלפי מנויים... Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
|||
24-Mar-2016, 23:00
הודעה: #18
|
|||
|
|||
זהו עזב... NEXT
חטב גיל לא במועדון, בלדב אומנם גוזר קופון אבל ראבאק מביא כסף! על זה נסכים ? לסגל יש אינטרס אישי ? מהו ? ללנד וישראל יש אינטרס אישי ? מהו ? העמדה של בני כנראה צריכה ריענון אבל הוא חותר מתחת למועדון ? אתה מקסימום יכול להגיד שהוא נכשל מקצועית. צ׳ארלי שולי. אני מעריך שהוא בדרך הביתה. מי עוד ? אתה מדבר על אינטרסנטים שמתאים להם מועדון מפולג מסוכסך כי ככה הם מרוויחים. מי ?? איזה רווח בדיוק ראו סגל לנד וישראל ? אייל אולי תספר לנו כבר מה הרווחת מנתניה ?!
Sent from my iPad using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
24-Mar-2016, 23:14
הודעה: #19
|
|||
|
|||
זהו עזב... NEXT
אני מקווה שרשת העיר והמנכ״ל התכוננו ליום שאחרי לדעתי רועי יכול להיות המחליף המצוין ולתת לו את כול העזרה האפשרית לבנות את המועדון הזה מחדש
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
24-Mar-2016, 23:26
הודעה: #20
|
|||
|
|||
זהו עזב... NEXT
מקווה שיש כאן תוכנית כלשהי...
לפעמים גם אבא חרא עדיף על להישאר יתום... Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||