האם יש הסכם סודי
|
08-Nov-2015, 11:05
הודעה: #11
|
|||
|
|||
האם יש הסכם סודי
מה זה רלוונטי? שורה תחתונה הוא לא שיחק. אולי אם היה משחק היית מוציא נקודה ואולי אפילו יותר(מכבי ת״א נראים פשוט איום ונורא ולא בפעם הראשונה)- נקודות שאולי יחסרו לך להישאר בליגה(למי שלא שם לב הליגה מתחילה לברוח...)?
אלה שחקנים שחצי אצלך וחצי לא- וזו בעיה. גם לא צריך להיות גאון וללכת יותר מידי אחורה- ראינו שנה שעברה שעם כשרון לא נשארים בליגה. בליגה נשארים עם מחוייבות, משהו שאני לא רואה מאדון מרגוליס עם כל הכבוד שלי אליו שלדעתי הוא שחקן מצויין. גם כל המושאלים האלה שבאו כדי לחסוך כסף... כמה כסף ההתנהלות של אוסידון ודורה בקיץ הולכת לעלות אנחנו נגלה בינואר... מעט זה לא יעלה ואם גם בסוף לא נישאר בליגה תסריט פוסט בנין הולך לחזור על עצמו רק שהפעם אני בכלל לא בטוח שיצוץ איזה אלי שגב שיציל את המצב. |
|||
08-Nov-2015, 11:08
הודעה: #12
|
|||
|
|||
האם יש הסכם סודי
בושה לכדורגל הישראלי שגם פרשן גם סוכן גם סכסכן הכול באותו כובע אבי נימני פולט שטות בשידור אחר כך מגלגל עיניים לשמים לא אמרתי כלום לא יודע בושה . נתניה ות״א צריכים לתבוע אותו ואת ספורט 1 על פגיעה בשמם הטוב ופעם אחת לשים סוף לכול הפרימו והיוני הללי שסתם ממצאים דברים (כול זה עם באמת לא היה הסכם )
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
08-Nov-2015, 11:10
הודעה: #13
|
|||
|
|||
האם יש הסכם סודי
ואם לא היה הסכם והשחקן לא רוצה\מסוגל לשחק זה מצב יותר טוב?
|
|||
08-Nov-2015, 11:16
הודעה: #14
|
|||
|
|||
RE: האם יש הסכם סודי
(08-Nov-2015 11:05)עידן444 כתב: מה זה רלוונטי? שורה תחתונה הוא לא שיחק. אולי אם היה משחק היית מוציא נקודה ואולי אפילו יותר(מכבי ת״א נראים פשוט איום ונורא ולא בפעם הראשונה)- נקודות שאולי יחסרו לך להישאר בליגה(למי שלא שם לב הליגה מתחילה לברוח...)? כל הטענות שלך (המוצדקות) צריכות להיות מופנות לאדם בצד של נתניה שהסכים לכך. |
|||
08-Nov-2015, 11:31
הודעה: #15
|
|||
|
|||
האם יש הסכם סודי
(08-Nov-2015 11:16)פיליפצוק כתב:(08-Nov-2015 11:05)עידן444 כתב: מה זה רלוונטי? שורה תחתונה הוא לא שיחק. אולי אם היה משחק היית מוציא נקודה ואולי אפילו יותר(מכבי ת״א נראים פשוט איום ונורא ולא בפעם הראשונה)- נקודות שאולי יחסרו לך להישאר בליגה(למי שלא שם לב הליגה מתחילה לברוח...)? לחלוטין. זה שזה גם מוציא את מכבי ת״א עלובה זה כבר סיפור אחר. |
|||
08-Nov-2015, 12:43
הודעה: #16
|
|||
|
|||
תגידו לי , השאלה של שחקנים זה המצאה של מכבי נתניה ??
מה אתם קופצים פה כאילו שמכבי נתניה היא הראשונה בהיסטוריה שמשאילה שחקנים מקבוצה גדולה, עשירה וחזקה ממנה ?? וכן, כל בר דעת מבין ויודע שהחיבור של שחקן מושאל לקבוצה שונה מהחיבור של שחקן בית לקבוצה. זה ידוע וברור, ובכל זאת קבוצות (ולא רק הקטנות) משאילות שחקנים , וזה למה ? כי עם כל הכבוד והחשיבות של המסירות לקבוצה וההקרבה של שחקני הבית יש גם דבר פעוט ולא מהותי שגם עליו מסתכלים , קןראים לזה כדורגל וכשרון, וזה בדיוק הפרט שחסר לרב בוגרי המחלקה שלנו, ולכן, כשאין במצאי המקומי חומר מספיק טוב פונים למקומות אחרים. מכבי נתניה השנה השאילה כולה 3 שחקנים . זה לא הפועל פ"ת של שנה שעברה ולא שום סיפורי בדייה אחרים. הקבוצה השנה קיבלה בומבה רצינית בקטע הכלכלי, ומה אפשר לעשות ,השאלות הם חלק מההתמודדות במצב כזה. אז אפשר להמשיך עם ההתלהמויות והרפש שנזרק לכל עבר, בסופו של דבר יש פה תנאים לא פשוטים לעבודה שגורמים גם לטעויות פה ושם. אני גם מנסה לראות את הדברים החיוביים שמנסים לעשות (וסליחה שאני משמיע צליל חיובי), ואני יודע שבמקום שאנחנו נמצאים קשה לעשות את זה, אבל אותי תמיד למדו שלמטבע יש שני צדדים והגיע הזמן לנסות לראות גם את הצד השני. ויאללה... אני ממתין למשקפיים הוורודים וכל שאר התיאורים המצחיקים שמצמידים לי מדי פעם.... |
|||
08-Nov-2015, 12:49
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אתה מפספס פה את הנקודה.
מדוע הסכים אוסידון לתנאי הזה בע"פ עם ג'ורדי? יצאנו פה פרייארים. עם כל הכבוד כולה מרגוליס. |
|||
08-Nov-2015, 13:12
הודעה: #18
|
|||
|
|||
בחיאת אופיר...
רק שיתחילו לנצח כבר! הליגה בורחת... עוד מעט מגיעים למינוס 10 אבל בלי מחיקת חובות... |
|||
08-Nov-2015, 14:19
הודעה: #19
|
|||
|
|||
אם יתברר שהיה הסכם בעל פה אולי אפשר לבקש משחק חוזר
|
|||
08-Nov-2015, 15:48