בעלי העסקים שתורמים למכבי נתניה אתם חסרי יכולת ראש העיר חסרת יכולת
|
30-Jun-2015, 22:38
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: בעלי העסקים שתורמים למכבי נתניה אתם חסרי יכולת ראש העיר חסרת יכולת
מי ששמאלני גם ככה אין לו אלהים ואם מכבי נתניה הייתה ציפור נפשך לא היית לוחץ לשלומי דורה אלא היית הולך עם אהבתך הגדולה להחזרת האימפריה אבל אתה מזוייף צבוע וחסר אחריות ומתחבא מאחרי השימלה של אוסידון
שוב אני מבטיח לך שבמסגרת החוק וחופש הביטוי קבוצת כדורגל יכולה למצוא עצמה בכל יום רביעי במשרדי ההתאחדות ברמת גן היכן שנמצאים בתי הדין של ההתאחדות |
|||
The following 1 user Likes זאב רווח's post: שמעון אלגרבלי (0101-0707-2015201520152015) |
30-Jun-2015, 22:41
הודעה: #12
|
|||
|
|||
(30-Jun-2015 22:30)זאב רווח כתב: אייל סגל אני מכבד את אהבתך למועדון אבל אני עם המועדון הזה נכנסנו אין כניסה ראש בראש קנסות שקבוצה יכולה לקבל על "חופש הביטוי" של אוהדים זה אך ורק בגזענות , נהמות ואלימות מילולית. וברור שאתה יודע שאם אתה מתעסק באמל"ח או משהו בסגנון תופסים אותו עפ"י המצלמות ומעמידים אותו לדין אז לגבי חופש הביטוי הנה תהיה מודע לחוקים קצת: ועדת החינוך אישרה היום במלואה את הצעת חוק הבטיחות במקומות ציבוריים (תיקון – החמרת הענישה באירועי ספורט) שהגיש ח"כ וילן, לרבות סעיף הענישה על קריאות גזעניות לו התנגדה הממשלה במקור. על פי הסעיף, אדם שיקרא קריאות גזעניות במהלך אירוע ספורט, דינו מאסר שנה. הוועדה קיבלה את עמדתו של ח"כ וילן, לפיה אין להסתפק בסעיף ההסתה בחוק העונשין ויש צורך לחוקק חוק ספציפי כנגד קריאות ונהמות גזעניות במגרשי הכדורגל ברוח דומה לחוק שחוקק בנושא באנגליה. סעיף זה מצטרף אל שני סעיפים קודמים בהם תמכה הממשלה מלכתחילה, לפיהם, יורחק אדם המתפרע או נוהג באלימות במגרשים לשלוש עונות (להבדיל מעונה אחת בחוק המקורי), וכן יגזרו שנתיים מאסר על אדם המכניס אמצעים אסורים לאירועי ספורט. |
|||
30-Jun-2015, 22:42
הודעה: #13
|
|||
|
|||
בעלי העסקים שתורמים למכבי נתניה אתם חסרי יכולת ראש העיר חסרת יכולת
זאב תסביר לי איך במסגרת חופש הביטוי הקבוצה תקבל קנסות ? קללות גזעניות ? ירחיקו אותך מהמגרש. פשוט לאללה.
Sent from my iPhone using Tapatalk מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
30-Jun-2015, 22:48
הודעה: #14
|
|||
|
|||
אל תדאג גם ככה אנחנו לא הולכים להנות מכדורגל אבל הפעם נראה איך כוח אוהדים שפועל במלוכד למען מטרה ממוקדת ונכונה יכולה לשנות דברים
סך הכל אותם בעלי עסקים יצטרכו להתחנן לבני לם לבוא ולאמן את הבוגרים יהיו חלוקת משמרות וגם אם נורחק מהמגרשים זה יהיה בתורות ככה שב 20 משחקים בבית בערך 20 פעם נתניה יכולה להגיע לבתי הדין ואילו רק 20-40 אוהדים ישלמו את המחיר ואפילו כשמדובר על עבירה ראשונה זה רק אזהרה !!! אמרתי לכם מספיק שאדם אחד יחליט לעשות חור בספינה על מנת שהיא תטבע |
|||
30-Jun-2015, 23:07
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(30-Jun-2015 22:48)זאב רווח כתב: אל תדאג גם ככה אנחנו לא הולכים להנות מכדורגל אבל הפעם נראה איך כוח אוהדים שפועל במלוכד למען מטרה ממוקדת ונכונה יכולה לשנות דברים כל מה שאתה כותב ממשיך לפעול נגדך ומשרת את חוקרי המשטרה ואנשי החוק. רוצה לראות איך השבוע באים לעצור אותך אם לא בשעות הקרובות? תוך 5 דקות אני אוסף את כל החומר נגדך פה מהפורום ושולח ליחידת הסייבר של המשטרה באגף חקירות ומודיעין ואם אתה לא מודע שיש דבר כזה אז תבין מה התפקיד של היחידה המשטרתית הזו: על זרוע זו מוטלת המשימה לחשוף תופעות פשיעה ברשת על ידי איסוף מידע מודיעיני וראייתי והעברתו אל זרוע החקירות. בידי הזרוע אמצעים טכנולוגיים מתקדמים ויכולות גבוהות אשר מסייעים בקביעת תמונת המצב של תופעת פשיעה והעברת המידע הנדרש לפתיחה בחקירה. תפקיד זרוע החקירות לגבש את החומר לכלל ראיות משפטיות. אנשי הזרוע הינם חוקרי מחשב מיומנים ובעלי תארים והכשרות רלוונטיים בתחום. תפקיד חוקר הסייבר נחלק ליכולות חוקר מן השורה וליכולות מיצוי ראיות מחומר מחשב. במקרה הטוב ירחיקו אותך ל-3 שנים במקרה הרע תשב בכלא |
|||
The following 1 user Likes אלדד's post: אלון (3030-0606-2015201520152015) |
30-Jun-2015, 23:16
הודעה: #16
|
|||
|
|||
תגיד אלדד אתה חושב שהמשטרה סיימה עם חקירת ראשי הפשע וסיימה עם חקירת כל ראשיה שהיא תפעיל יחדת סייבר לתפוס מישמאיים לפעול על פי חוק ?
יש לך מושג מהי דמוקראטיה בכלל ? עושים הצגה של מחבל שרצח חייל צה"ל במימון ממשלתי ונראה לך ש0 כמוך יסתום לי את הפה ? תאסוף מה שאתה רוצה מהפורום ואני אומר לך בצורה ברורה שלא משתמע ל 2 פנים כל מה שנעשה יהיה במסגרת החוק מי שלא יעשה במסגרת החוק לא שייך אלינו ואם מחלקת הסייבר תרצה לבזבז את הזמן שלה על אוהדי כדורגל שתבזבז אין לנו נגיעה לזה |
|||
30-Jun-2015, 23:20
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אתה רוצה לנסות אותי? תגיד כן אם אתה גבר ואני שולח הכל
|
|||
30-Jun-2015, 23:27
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(30-Jun-2015 22:15)זאב רווח כתב: אל תדאג יודע צדיק נפש בהמתו במקרה שלך התכוונת ״ידע שור קונהו וחמור אבוס בעליו״ מפגר אבל אופטימי |
|||
30-Jun-2015, 23:29
הודעה: #19
|
|||
|
|||
מה הכוונה לנסות אותי ?
מה הכוונה שולח הכל ? פרט נמק |
|||
30-Jun-2015, 23:37