נראה שהנוער השנה בצרות ?
|
29-Sep-2013, 18:15
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Sep-2013 על ידי 18:23 amir.)
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: נראה שהנוער השנה בצרות ?
בצד שני על הספסל ישב עמי ואזנה המנהל המקצועי של רעננה פיגורה ובן אדם לחיקוי גם הוא שחקן עבר מישהו שמע אותו צורח על השופט מישהו בכלל הרגיד שהוא במגרש ?
לא את הביקורת למאמן והשחקנים הוא יעביר היום באימון לא כמו המנהל הדגול ממול שחושב שהוא כל יכול ומעיז לצרוח על שופטים כאחרון הפרחחים בשכונה. לא פלא שהאדון הנכבד לעולם לא אימן קבוצת בוגרים בליגה גבוהה וכנראה שאצ התיסכולים שלו על כך הוא מוציא על אחרים . אייל ביום שתעשה את הצעד המתבקש ותביא מנהל שיתנהג כמו שאתה באמת מאמין המחלקה הזאת תעשה את הצעד האמיתי לצמרת. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 רק רציתי להוסיף שאין לי שום דבר אישי נגד בני לם אבל בכל פעם שאני מגיע לשפירא למשחק של הבן אני וכל ההורים מסביב משתוממים מההתנהגות שלו ואיך שנה אחרי שנה הוא לא משתנה . Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
29-Sep-2013, 19:40
הודעה: #12
|
|||
|
|||
[quote='amir' pid='1697' dateline='1380464113']
בצד שני על הספסל ישב עמי ואזנה המנהל המקצועי של רעננה פיגורה ובן אדם לחיקוי גם הוא שחקן עבר מישהו שמע אותו צורח על השופט מישהו בכלל הרגיד שהוא במגרש ? לא את הביקורת למאמן והשחקנים הוא יעביר היום באימון לא כמו המנהל הדגול ממול שחושב שהוא כל יכול ומעיז לצרוח על שופטים כאחרון הפרחחים בשכונה. לא פלא שהאדון הנכבד לעולם לא אימן קבוצת בוגרים בליגה גבוהה וכנראה שאצ התיסכולים שלו על כך הוא מוציא על אחרים . אייל ביום שתעשה את הצעד המתבקש ותביא מנהל שיתנהג כמו שאתה באמת מאמין המחלקה הזאת תעשה את הצעד האמיתי לצמרת. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 רק רציתי להוסיף שאין לי שום דבר אישי נגד בני לם אבל בכל פעם שאני מגיע לשפירא למשחק של הבן אני וכל ההורים מסביב משתוממים מההתנהגות שלו ואיך שנה אחרי שנה הוא לא משתנה . Sent from my GT-N7100 using Tapatalk אני לא מעט ביציע לצד ההורים לעיתים בפינה לצידו של המנהל המקצועי ובשנה האחרונה צובר שעות מגרש במועדונים רבים מכבי נתניה התברכה באיש כדורגל וותיק שלמרות גילו שיאו לפניו התרומה היום יומית שלו מורגשת היטב,חלקנו גדל על שמוליק פרלמן,חלק אחר על שלמה שרף,התנהלותם על המגרש ומחוצה לו,לעיתים היתה קיצונית שבעתיים ולמרות גדלו תחת ידייהם כוכבי הכדורגל הגדולים בנתניה ובישראל. |
|||
29-Sep-2013, 21:07
הודעה: #13
|
|||
|
|||
כבעל המאה אתה הוא בעל הדעה ואתה זה שצריך ללכת לישון בלילה עם ההתנהגות הזאת עם שנתך ערבה אז שיהיה לך לילה טוב .
אני מאמין שמתי שהוא תפקח עיניים ותראה שגם עם בכסא לידך יושב מישהו אחר זה רק יכול להיות טוב יותר. בהצלחה בכל מקרה. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
29-Sep-2013, 21:26
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(29-Sep-2013 21:07)amir כתב: כבעל המאה אתה הוא בעל הדעה ואתה זה שצריך ללכת לישון בלילה עם ההתנהגות הזאת עם שנתך ערבה אז שיהיה לך לילה טוב .אקרא לילד בשמו הוא אחת הסיבות שנשאבתי לנוער וממש ברגע זה אני יוצא מאימון שבני מעביר לקבוצת 2001 בתוספת מספר שחקנים מ2002 אחד שחקנים מ2002 היה עד לאחרונה שחקן בולט במכבי ת"א ועבר למכבי נתניה בתחילת העונה,אביו ציין בפני שהוא לא נתקל במכבי ת"א ברמה ובקצב כזה של אימון ואכן יש משפטים שנאמרים ומוטב שלא היו נאמרים יש התנהלויות שעדיף שהיו מתנהלות אחרת בשורה התחתונה,בני הוא הלב של מחלקת הנוער. אגב,מי אתה ובאיזה קבוצה משחק הבן שלך? |
|||
29-Sep-2013, 21:38
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 29-Sep-2013 על ידי 21:49 amir.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
ברגע זה אני נמצא באצטדיון בנתניה עם הקבוצה השניה שלנו במשפחה הפועל רעננה שם משחק הבן שלי בנערים א .
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 (29-Sep-2013 21:38)amir כתב: ברגע זה אני נמצא באצטדיון בנתניה עם הקבוצה השניה שלנו במשפחה הפועל רעננה שם משחק הבן שלי בנערים א . ואין לי שום ספק במקצועיות של בני רק בהתנהלות ובהתנהגות ככה לא מתנהג דמות מקצועית מספר 1 יש כאלה שנועדו לאמן ויש כאלה שצריכים לנהל. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
29-Sep-2013, 23:49
הודעה: #16
|
|||
|
|||
Re: נראה שהנוער השנה בצרות ?
אין לי בעיה עם מאמנים כמו בני לם. מה שהוא שכח אף מאמן נוער עדיין לא למד.
נכון טמפרמנטי כמו שהיה שחקן ובגלל זה כולם אהבו אותו. הלוואי והיו עוד כמוהו ולא פלקטים חסרי כדורגל. אני זוכר שאמר בראיון כשהיה שחקן שלא היה מסוגל לצאת שבוע שלם לאחר הפסד. היום כל שחקן קקה מפסיד וישר יוצא לבלות. חסר לי שחקנים כמוהו. אני מאד מקווה שנמצא שחקן בדמותו. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 |
|||
30-Sep-2013, 0:14
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אמיר,או כל שם אחר
תחושת הבטן שלי שניצלת את הבמה לסגור חשבון מסיבות כאלו ואחרות ומכיוון שבתוך עמי אני חיי(ומכיר היטב את התנהלותם של מרבית ההורים..),אני מבין לליבך(אך לא מסכים אם השיטה). ומכיוון שזכינו לראותך בגלל המשחק בשבת( נערים א ) שם משחקים 3 שחקנים ששיחקו בתקופות כאלו ואחרות במכבי נתניה ולאיש מהם אין אח היום במחלקה,צר לי שבחרת לכתוב "בכאילו" אתה הורה לילד מהמחלקה ו"כאילו" אתם ההורים מתמרמרים על התנהלותו של מנהל המחלקה שעובד ימים ולילות לטובת הגשמת החלום של כולנו,קבוצה על טהרת בוגרי מחלקת הנוער. |
|||
30-Sep-2013, 0:49
הודעה: #18
|
|||
|
|||
אתה כנראה רגיל להבין מה שאתה רוצה אבל בבוחן בהבנת הנקרא היית נכשלאז
אני אכתוב לאט שתבין מהר. א- הבן שלי לא שיחק מעולם במכבי נתניה הוא כן שיחק 3 שנים בטוברוק. ב-איפה קראת שאני מתלונן בתור הורה מהמחלקה שלך? ג-הבעתי את דעתי האישית ושל עוד הורים מהפועל רעננה מה לעשות אנחנו רגילים שהמנהל המיקצועי שלנו מתנהג אחרת . ד-הביקורת שלי היתה ענינית וניסתה לתקן צר לי שאתה מנסה לפגע בי אישית ויורד לרמה כזאת ציפיתי ממך ליותר אבל איך אמר פיני גרשון מי שהולך לישון עם ילדים שלא יתפלא שהוא קם רטוב. ולסיום אני מאחל לך ניצחון בכל משחק של אחת מקבוצות מכבי נתניה חוץ מ... |
|||
30-Sep-2013, 0:51
הודעה: #19
|
|||
|
|||
השאלה שנשאלת פה היא רק אחת מה תפקידו של מנהל מקצועי ???
האם להעביר אימון לקבוצה ספציפית ??? לבנות מערכי אימון שנתיים למאמנים ??? בניית שיטת משחק אחידה לכל המחלקה ??? לנהל משחקים בפועל או לשבת בצד לראות את הטעויות ולשנות אותם באסיפת מאמנים??? וכו וכו.... אגב אני בכוונה לא מביע פה דיעה אבל יכול רק לומר שבאופן כללי בכדורגל הישראלי הבחירה לא תמיד תואמת את הכישורים (בלי שום קשר לבני לם) מנהל מקצועי במחלקת נוער זה סוג של כל יכול : קובע מאמנים, מכתיר שחקנים, או לחילופין קובר שחקנים , ומאמנים ומן הסתם גם צובר הרבה אוהבים או שונאים ... בקטנה לגופו של איש מה שיש לו אי אפשר לקחת ממנו מה שאין לו לעולם לא יהיה לו.... |
|||
30-Sep-2013, 8:05
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(29-Sep-2013 18:15)amir כתב: בצד שני על הספסל ישב עמי ואזנה המנהל המקצועי של רעננה פיגורה ובן אדם לחיקוי גם הוא שחקן עבר מישהו שמע אותו צורח על השופט מישהו בכלל הרגיד שהוא במגרש ? בוקר טוב א.אני מתנצל אם פגעתי,לא לשם כיוונתי דברי. ב.לא אכנס להשוואות בין דרכם של וואזנה/זלצר ואחרים לבני והפוך. ג.דברים שרואים פעם(או פעמיים בשנה) שונים לחלוטין מהיום יום והיום יום כולל עשיה אינסופית שמתחילה באימוני בוקר ב6 ורבע,ממשיכה בפעילות שוטפת בתוך המועדון ומול גורמי חוץ,מגע עם שחקנים והוריהם שמעוניינים להצטרף,דיאלוג מקצועי יום יומי עם המאמנים,הדרכות למאמנים,קשר והכרות עם כל השחקנים במחלקה(בני מכיר את כולם) ועוד לא מעט פעילויות שבמועדונים אחרים נעשת ע"י בעלי מקצוע נוספים,בנוסף לקח על עצמו השנה(ואין לזה תקדימים) לאמן את קבוצת 2001(על מנת להדגים לכל המאמנים "איך עושים זאת נכון"). ד.ציינתי ואחזור,הוא אחת הסיבות העיקריות שאני כאן(וכמו שאני מנסה לעשות מעשה בדרך התנהלות ההורים,כך אני משקיע לא מעט בהתנהלותו...). ה.כאחד שחוטא לעיתים בהתנהלותו(לו צפית בי במהלך המשחק,היית רואה אוהד שקופץ כילד בשער...וקופץ לא פחות גבוה כשבלם מכשיל ברחבה),אני מודע לטמפרמנט של המעורבים בעולם הכדורגל וכמו שהצליחו להוציא אותי מהשכונה,אך לא הוציאו את השכונה מימני(לעיתים),אני מבין היטב שאני ב"לבנט". ו.ובלי לפגוע,מנהל הקבוצה לשעבר(של הבן שלך) הוא חבר טוב שלי,אנחנו לא מעט משוחחים על ה"צפונבונים",על אותה שכבה של "יענו" נאורים/אליטיסטים/משכילים,שמגדירים עצמם "הורים מסוג אחר"...ותסלח לי שוב,בלא מעט שיוצא לי לשוחח עם המגזר "הנאור" ועם המגזר "השכונתי"...בסופו של דבר,אין שוני במהות וביום מבחן כולם מתנהלים באותה דרך...והספיקה לי החוויה מעונה שעברה לנהל משא ומתן עם הורי השוער שלכם(ובמשחק הבא מבטיח שאספר לך). |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים