נראה שהנוער השנה בצרות ?
|
28-Sep-2013, 15:27
הודעה: #1
|
|||
|
|||
נראה שהנוער השנה בצרות ?
הפסד שני ברציפות הפעם לבאר שבע.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-Sep-2013, 16:15
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Sep-2013 על ידי 16:29 דוד חטב.)
הודעה: #2
|
|||
|
|||
RE: נראה שהנוער השנה בצרות ?
מישהו היה ויכול לתת רשמים ... מה שקורה לישראל צרפתי מזכיר קצת את מה שקורה לבנאדו
מצפה לנוער הגרלה מפחידה !!! ראיתי כמה שינויים שהבנתי שישראל הפנים את המצב מעבר לזה דקה 35 מורחק לך שחקן בצהוב שני טורף את כל הקלפים... אני טוען שיש סגל טוב להזכירכם הקבוצה מורכבת בעיקרה משנתון 95 שהביא אליפות לפני שנתיים בנערים א׳ . וטוברוק ניצחו את מכבי חיפה... |
|||
28-Sep-2013, 17:23
הודעה: #3
|
|||
|
|||
ייתכן שמדובר בחוסר מזל,או תקופת התחברות.
לא ראיתי משחקים של הנוער השנה,אבל כאשר חסן,מנצור,שריקי כחלון,הוגו ואחרים עולים לבוגרים,מטבע הדברים לוקח זמן למלא שורות. יחד עם זאת,ההערה לגבי טוברוק חייבת להאמר,נעשית שם עבודה טובה לאורך שנים. הלוואי עלינו... ובהצלחה בהמשך. |
|||
28-Sep-2013, 18:39
הודעה: #4
|
|||
|
|||
(28-Sep-2013 17:23)nitzan כתב: ייתכן שמדובר בחוסר מזל,או תקופת התחברות. הוגו לא בנתניה הוא משחק בהפועל ירושלים מנצור יכול לשחק גם בנוער ( הוא הורחק שבוע שעבר לא ? ) כחלון היה בסגל של הבוגרת בשישי שריקי פצוע אין לי מושג ממה י |
|||
28-Sep-2013, 23:30
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Sep-2013 על ידי 23:35 דוד חטב.)
הודעה: #5
|
|||
|
|||
לויקי כחלון אין גיל נוער
מנצור לא הורחק אבל כנראה שהראש שלו בבוגרים והמאמן כנראה החליט לא לתת לו צ׳אנס לגבי לירן שריקי שיחק מחצית אחת אישית שחקן חלש מאד לוקה באינטלגנציית משחק ברמות הכי פשוטות . לדעתי האישית (ולא אין לי שום דבר אישי נגדו)אני יגדיר את זה בפשטות אם הוא יהיה שחקן אז באמת נולדנו כמה דורות מוקדם מידי... אגב מישהו כתב על טוברוק ההצלחה של טוברוק בנוער רשומה על רונן גבאי שאימן פה בנוער פוטר אחרי כמה מחזורים ... לא מקנא בשחקנים חוץ מהגרלה קשה רעננה ,טוברוק, מכבי ת״א , מכבי חיפה לא סגור על הסדר... מכיר את המערכת מכיר את הלחץ קשה לשחקנים צעירים לתפקד בכזה לחץ !!! |
|||
29-Sep-2013, 9:24
הודעה: #6
|
|||
|
|||
אני זהיר בתגובותי בכל שקשור לנוער כי אוזניים ועיניים ובעיקר פרשנים שיוכלים לקחת את דברי למקומות אחרים.
בניגוד להצהרות נחום בתחילת העונה על אליפות וגביע וכו וכו וכו ,כאחד שמכיר את עמי ואת מחלקת הנוער,אני בעד ריצת מרתון ולא ספרינטים,בטח ובטח במחלקת נוער ובמחלקת הנוער נעשת תוכנית לטווח ארוך לעיתים השלם גדול מסך חלקיו וכך היה לפני שנתיים עם מחזור 95,כך היה שנה שעברה עם מחזור 97 ולעיתים השלם קטן מסך חלקיו,כך היה עם מחזורים 94 ו93 קבוצת הנוער השנה לא פחות טובה ממרבית הקבוצות בליגה וביום נתון יכולה לנצח כל אחת מיריבותיה למרות השת"פ המדהים עם יוסי מזרחי ושי הולצמן,ישנה בעיה באופי השחקן הישראלי ובעיקר בהוריו מולידיו שגורמת לשדרוג בעצם האימון ולעיתים המשחק בקבוצה הבוגרת,לירידה דרמטית ביכולת האישית והקבוצתית כשאתה מקבל דקות משחק בנוער כך היה עם חן ראובן ובלסרה לפני שנתיים ,כך היה עם ירין לפני שנה,כך השנה עם אותם שחקנים שמתאמנים ומתלבשים ולעיתים משחקים בבוגרם היום נעשת עבודה במשולב עם יוסי ושי ליישר קוו עם אותם שחקנים על מנת שתרומתם בנוער תיהיה חשובה לקבוצה וחשובה להתקדמותם השנתיים הקרובות יהיו שנתיים שיתבססו על מחזורים 95,96,97 ובהם יהיו עליות ומורדות וההישגיות תיהיה בעיקר בהצלחת שחקן כזה או אחר ופחות בתוצאות הקבוצתיות בעוד 3 עונות יעלה מחזור 98 ואחריו 99(בתקווה שתיהיה המשכיות גם במחזורים שאחריהם), מחזורי גיל שבהם יש לנו קבוצות מוכשרות גם בפן האישי וגם הקבוצתי,קבוצות שהן אבן שואבת לשחקנים הטובים ביותר בארץ. ומילה אחרונה על הצוות המקצועי,מי שהיה טוב בעונה שעברה לא השתנה במהלך הקייץ ועל מנת למנוע רעשים מיותרים ולחצים,אני הכתובת לכל המלעיזים ולכל נציגי איזיקוביץ שנמצאים בקרב המאסף שלהם וברור להם היום יותר מתמיד שזו שירת הברבור שלהם . |
|||
29-Sep-2013, 11:22
הודעה: #7
|
|||
|
|||
ואני חשבתי שרובן עטר הבעיה אני לא ישכח איך היה עושה טובה שמשחרר שחקן בוגרים לאימון מסכם ובשום אופן לא נותן אותם לאימון של יום ראשון גם אחרי תבוסות קשות עד שלפעמים היה מצב שמה-11 שפתחו בשבת מגיעים לאימון של יום ראשון 5-6 שחקנים .
אייל מסכים שהדרך הנכונה לצאת מהמצב היא רוגע וסבלנות קצת פעולות גיבוש לשנות קצת אוירה , דווקא אחרי הפסד אימון חופים במקום בדשא ועוד מלא אופציות להרגעה שהכל בסדר . לא הייתי במשחק ממה שאבא שלי סיפר לי אני טובים יותר עם כמה מצבים לכיבוש . למרות שהיינו בשחקן פחות !!! בסה״כ עושה רושם שהליגה די שיוויונית העונה !!!! |
|||
29-Sep-2013, 12:09
הודעה: #8
|
|||
|
|||
ואני רק רציתי לומר שזה שמרוב הילדים במחלקה לא יצאו כוכבים וזה בסדר אבל לפחות שילמדו להתנהג אבל איך הם ילמדו שהמנהל המקצועי שלהם צורח כל הזמן על השופטים אני במו אזני דמעתי אותו בשבת צועק על השופט במשחק נערים א "אנחנו מארחים אותך פה ואתה שורק נגדנו פנדל תתבייש ".
אני לא מחסידי טוברוק אבל זלצר או כל מנהל מיקצועי אחר בארץ ותאמינו לי ראיתי את כולם לא מתנהג שכונה כמוהו צורח על הילדים ונותן הוראות כאילו אין מאמן במגרש Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
29-Sep-2013, 17:18
הודעה: #9
|
|||
|
|||
(29-Sep-2013 12:09)amir כתב: ואני רק רציתי לומר שזה שמרוב הילדים במחלקה לא יצאו כוכבים וזה בסדר אבל לפחות שילמדו להתנהג אבל איך הם ילמדו שהמנהל המקצועי שלהם צורח כל הזמן על השופטים אני במו אזני דמעתי אותו בשבת צועק על השופט במשחק נערים א "אנחנו מארחים אותך פה ואתה שורק נגדנו פנדל תתבייש ".שנינו היינו באותו מגרש בשבת ומכיוון שהמנהל המקצועי ישב לידי במשחק נערים א',אני אצטט מדבריו באותה סיטואציה "היה פנדל אבל בהתקפה הקודמת היית חייב לשרוק לעבירה וכו'" ולגבי התנהלות זלצר והתנהלות בני והתנהלות שלמה שרף ואחרים,יש כאלו ויש גם אחרים,לכל אחד יתרונותיו וחסרונותיו,אין לי ספק שמעלותיו וידיעותיו ומעורבותו של המנהל המקצועי מגמדת חלק מהתנהלות שהייתי מוותר עליה,לשמחתי חל שיפור ניכר יעיד חבר שלנו לפורום,שבנו מתאמן אצל המנהל המקצועי,האם יתרונותיו שווים הבלגה על חלק מאותה יתנהלות ששייכת לדור אחר. |
|||
29-Sep-2013, 17:41
הודעה: #10
|
|||
|
|||
בני הוא איש של כדורגל, יש לו פלוסים יש לו מינוסים, המשחק הוא חלק ממנו ואם יהיה לקבוצות שלו עשירית מהטמפרמנט והידע שהוא מביא למגרש - כולנו נרוויח.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים