עוד כתבה מעודדת. ..
|
23-Dec-2014, 0:52
הודעה: #11
|
|||
|
|||
עוד כתבה מעודדת. ..
אני לא חושב שמכבי נתניה שבויה של בלדב. עובדתית - הוא שם ואף אחד לא מחליף אותו. מה הבעיה של שגב לזרוק אותו ? מה היתה הבעיה של יאמר שהחזיק בנתניה 4 שנים לזרוק אותו ? ואם הוא ילך - מי יבוא לעבוד בחינם ומי מכיר את העסק כמוהו ? יש לו חסרונות - אני בטוח. בוא תגיד לי אתה - מי מחליף אותו ?
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
23-Dec-2014, 2:10
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: עוד כתבה מעודדת. ..
כנראה שגם ספונסרים עוקבים אחרי הפורום...בעוד אנחנו מנתחים את יכולותי של ״הכל יכול״ מקורב/חבר/ספונסר כותב לי בפרטי אם הוא כל כך אוהב ומחוייב איך זה שבתקופה כל כך קריטית הוא נופש בחו״ל...
שוב לכאורה ...כי אולי הוא מדליק חנוכיה בשפירא ויש כאלה שסתם אוהבים להדליק אותי... |
|||
23-Dec-2014, 5:52
הודעה: #13
|
|||
|
|||
עוד כתבה מעודדת. ..
(23-Dec-2014 2:10)דוד חטב כתב: כנראה שגם ספונסרים עוקבים אחרי הפורום...בעוד אנחנו מנתחים את יכולותי של ״הכל יכול״ מקורב/חבר/ספונסר כותב לי בפרטי אם הוא כל כך אוהב ומחוייב איך זה שבתקופה כל כך קריטית הוא נופש בחו״ל... אולי מספיק לחפש אותו Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
23-Dec-2014, 8:27
הודעה: #14
|
|||
|
|||
חטב , דבר אחד יש לי להגיד לך , במצב של היום !!! ללא קובי בלדב אין מכבי נתניה!!!
וזה בדוק. |
|||
23-Dec-2014, 9:06
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Dec-2014 על ידי 9:07 עידן444.)
הודעה: #15
|
|||
|
|||
RE: עוד כתבה מעודדת. .. | |||
23-Dec-2014, 10:24
הודעה: #16
|
|||
|
|||
הכתבה ב"וואלה" זה חרטא, יותר ספין של בלדב או מקורב אליו בשביל להפחיד/להרתיע אוהדים מלחזור ולעשות את מה שנעשה בחמישי האחרון במשרד שלו.
קובי בלדב לא לוקח צעד קדימה ולא אחורה ולא צעד תימני, הוא ושות' מושרשים חזק במועדון ולא ישתנה כל כך מהר בגלל איזה ביקור של אוהד כזה או אחר אצלו במשרד. |
|||
23-Dec-2014, 11:04
הודעה: #17
|
|||
|
|||
(23-Dec-2014 2:10)דוד חטב כתב: כנראה שגם ספונסרים עוקבים אחרי הפורום...בעוד אנחנו מנתחים את יכולותי של ״הכל יכול״ מקורב/חבר/ספונסר כותב לי בפרטי אם הוא כל כך אוהב ומחוייב איך זה שבתקופה כל כך קריטית הוא נופש בחו״ל... אז הוא נסע וחזר, אפשר לחשוב מה כבר יקרה או קרה בין לבין, כנראה יותר מדי נופך אישי מניע כאן את הכותב... |
|||
The following 1 user Likes nitzan's post: אלון (2323-1212-2014201420142014) |
23-Dec-2014, 11:10
הודעה: #18
|
|||
|
|||
אהבתי את הנופך ...אם הייתי כותב רק טוב כבר היו כאלה שהיו אומרים שאני מלקק לאיש החזק...
קשה לשמוע את האמת... תקרא טוב את הכתבה בוואלה ותבין מה הכי מדאיג זה שאדון בלדב עוד מאמין בשגב אתה יודע למה ??? |
|||
23-Dec-2014, 11:12
הודעה: #19
|
|||
|
|||
(23-Dec-2014 11:10)דוד חטב כתב: אהבתי את הנופך ...אם הייתי כותב רק טוב כבר היו כאלה שהיו אומרים שאני מלקק לאיש החזק... רק מסיבה אחת,התקווה לקבל מימנו מעט מההיתחיבויות,רצון לתת לו הרגשה שעדיין "סופרים אותו". |
|||
23-Dec-2014, 11:35
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אייל בוא תשמע סיפור אחרי שיאמר קנה את הקבוצה אחד מהחברה ארגן אצל ההורים שלו ארוחת ערב בבית קצת נוסטלגיה והרבה להדליק את יאמר...באיזשהוא שלב ליסה יאמר, חבר נוסף ואני יצאנו לעשן סיגריה...
תוך כדי שיחה ליסה שאלה אותי איך יכול להיות שקובי לא הבין שהם רציניים ואיך עד אחרי החתימה הוא היה כל כך נאמן לאשר אלון... אני קצת מנימוס והרבה לא ידעתי אז הרבה דברים שאני יודע לחבר היום ....אמרתי שזה קובי איש נאמן לבוס שלו... היום אני חושב שפשוט גם בתקופה של אשר וגם היום בימי שגב העליזים פשוט יש לו לכאורה הרבה מידי מה להפסיד... שוב הכל לכאורה ... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים