דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
|
23-Sep-2014, 8:28
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו
בוקר טוב,עובדתית אתם צודקים,בתקופה הראשונה של יאמר ניכנסתי לפורום כאוהד מהמיניין שקרא בעיתון על התנהלות אוהדים(לא תקינה במהלך משחק אימון) ,כתב מכתב תמיכה ליאמר הציעה את עזרתו הצנועה ובמקביל נכנסתי לפורום והגנתי בחרוף נפש על מהלכיו,על מנת שישאר כאן לעד.אגב,בלי להכיר או לפגוש את האיש ואנשיו.
מאז עברו הרבה מים בנחל אלכסנדר,יאמר עזב(לצערנו הרב),גיל וקובי החזיקו את המועדון מעל המים עד שהגיעו שגב ומאור כשבתקופת הביניים עזרתי כלכלית לשניים,כי אחר לא היה מוכן לעשות זאת(לעיתים בהסחפות חסרת פרופורציות). בכל אותה תקופת חיפושים השבעתי את השניים שכשיגיע המושיע,לא יתנו לו לעשות את טעויות יאמר,על מנת שישאר כאן תקופה. לצערי הרב,את שיגורתי בא לי וכל אותם טעויות חוזרות על עצמם,הפעם ללא עומק הכיסים של יאמר,הפעם בלי איכות השחקנים של עטר/מתיאוס והפעם ראיתי מקרוב את שלא ראיתי בעבר(כפי שאתם לא רואים היום). אני ממש לא אופוזיציה,אין לי שום רצונות/גחמות/כוונות להתקרב לעשיה בעולם הכדורגל(עולם התוכן שלי מלא עד אפס מקום),אין אחד שרוצה יותר מימני את הצלחת ההנהלה והצוות המקצועי,אך קשה לעמוד מנגד כשרואים את שרואים. ועוד מילה לסיום,לצערי היו ויש כל הזמן איתותים שמצביעים על אותם חששות שאני חושש מהם,אני ממלא פי מים על מנת לא לפגוע בעשיה ולכן אתם שומעים מימני רק בשוליים,נקווה שהאיתותים האלו יתגלו כשגויים והקונספציה שלכם תיהיה על העליונה. |
|||
23-Sep-2014, 8:59
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Sep-2014 על ידי 9:02 עידן444.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אייל, האמת שאני לא זוכר אותך בתקופת יאמר, אבל בהחלט זוכר אותך כ״נציג ההנהלה בפורום״ בקיץ שלפני עונת הירידה, לפני שעברת להתעסק עם קבוצת הנוער בלבד. היום אתה בחוץ והיו כל מיני רמיזות לגבי תככים ואינטריגות בתוך ההנהלה שהיו גורם משמעותי בירידת ליגה. מצד אחד אנשים שרצו לפטר את טל בנין בזמן(מה שלטעמי היה מציל את הקבוצה מירידה) ומנגד כאלה שעמדו על כך שלא יפוטר(כמו מוטלה למשל). וזו רק דוגמה אחת מיני רבות למאבקי כוח בתוך ההנהלה. לא פעם אפי ישראל(אנטי מדופלם עם פה מטונף) העלה את השם שלך כאחד מאלה שכביכול לוקחים חלק בהתנהלות המפולגת, חסרת האחדות, ומלאה במשחקי כוח... כרגיל האיש מקצין ומדבר שטויות או שאכן המצב היה(ואולי עדיין) עד כדי כך רע? מה היה שם? באמת הכל רקוב מבפנים עד כדי כך?
|
|||
23-Sep-2014, 9:12
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 8:59)עידן444 כתב: אייל, האמת שאני לא זוכר אותך בתקופת יאמר, אבל בהחלט זוכר אותך כ״נציג ההנהלה בפורום״ בקיץ שלפני עונת הירידה, לפני שעברת להתעסק עם קבוצת הנוער בלבד. היום אתה בחוץ והיו כל מיני רמיזות לגבי תככים ואינטריגות בתוך ההנהלה שהיו גורם משמעותי בירידת ליגה. מצד אחד אנשים שרצו לפטר את טל בנין בזמן(מה שלטעמי היה מציל את הקבוצה מירידה) ומנגד כאלה שעמדו על כך שלא יפוטר(כמו מוטלה למשל). וזו רק דוגמה אחת מיני רבות למאבקי כוח בתוך ההנהלה. לא פעם אפי ישראל(אנטי מדופלם עם פה מטונף) העלה את השם שלך כאחד מאלה שכביכול לוקחים חלק בהתנהלות המפולגת, חסרת האחדות, ומלאה במשחקי כוח... כרגיל האיש מקצין ומדבר שטויות או שאכן המצב היה(ואולי עדיין) עד כדי כך רע? מה היה שם? באמת הכל רקוב מבפנים עד כדי כך? קובי וגיל עמדו במשימה בלתי אפשרית במהלך מספר שנים והצליחו בצורה חסרת תקדים(למעט דמאיו ושם הסיפור שונה ולא היינו רוצים סיפור כזה בנתניה),בעונת הירידה הסיפור היה שונה,נכנס צלע שלישית לסיפור(מוטלה),כנציג הספונסר המרכזי(שגב) והסיפור השתנה. .למען הכנות,מתחילת אותה עונה(למעשה מהנסיעה לפינלנד),שם הבנתי שלא לילד הזה אני מפלל,בחרתי לזוז הצידה לחלוטין,גורם מקצועי ניצל את התזוזה שלי ואת חוסר הרצון שלי למעורבות על מנת להשתמש בשם שלי בפורומים שונים,כולל בחדר ההלבשה/עיתונות/אינטרנט,על מנת לא לעורר רעש ולאפשר לקבוצה להשאר בליגה,בחרתי לשמור על שקט מוחלט ועד היום בודדים מכירים את הסיפור מבפנים. .מכיוון שהגורם המקצועי כבר לא איתנו והשחקנים שהורידו אותנו בהתנהלותם כבר לא רואים מגרש,החלטתי להקפיא את ההליכים המשפטיים הלגיטיים מולם. |
|||
23-Sep-2014, 9:57
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 8:28)אייל ס כתב: בוקר טוב,עובדתית אתם צודקים,בתקופה הראשונה של יאמר ניכנסתי לפורום כאוהד מהמיניין שקרא בעיתון על התנהלות אוהדים(לא תקינה במהלך משחק אימון) ,כתב מכתב תמיכה ליאמר הציעה את עזרתו הצנועה ובמקביל נכנסתי לפורום והגנתי בחרוף נפש על מהלכיו,על מנת שישאר כאן לעד.אגב,בלי להכיר או לפגוש את האיש ואנשיו. איך אייל בתור אחד שלא מקורב..שלא יודע דבר..איך האיתותים מגיעים אליך ולא אלי...איך אתה יושב בתא כבוד ואני לא...הגיע הזמן שתדבר תכלס ובשמות ולא בסיסמאות..אם אתה יודע משהו תגיד...לא תשתוק...אנשים "צמאים" לשמוע את מוצא פיך...לפחות מדובר באיש סודו של ראש המוסד... |
|||
23-Sep-2014, 10:07
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 9:57)davidb7 כתב:כשתירצה לעזור למועדון ותרכוש מנוי בתא כבוד,תשב בכבוד..במשחקי חוץ אני מקפיד לרכוש כרטיס ביציע אוהדים ולשבת שם.(23-Sep-2014 8:28)אייל ס כתב: בוקר טוב,עובדתית אתם צודקים,בתקופה הראשונה של יאמר ניכנסתי לפורום כאוהד מהמיניין שקרא בעיתון על התנהלות אוהדים(לא תקינה במהלך משחק אימון) ,כתב מכתב תמיכה ליאמר הציעה את עזרתו הצנועה ובמקביל נכנסתי לפורום והגנתי בחרוף נפש על מהלכיו,על מנת שישאר כאן לעד.אגב,בלי להכיר או לפגוש את האיש ואנשיו. האיתותים שמגיעים אלי,מגיעים גם אלייך,אך כמו שהאוזן שלי סרבה לשמוע אותם בתקופת יאמר,כך היא שומעת אותם היום ומוטרדת. לא צריך קשרים כדי לראות את איזיקוביץ מקבל מנויים לילדים שלו ולהבין שמשהו רע קורה בין מחלקת הנוער לבוגרים,לא צריך תעודת פרו כדי לראות את עומרי קנדה על הספסל ואת איאד נכנס כמגן ימני,לא צריך להיות בהונגריה כדי לקרוא על אותו סיפור שנפתח בגינו פוסט,לא צריך לחשן כשלא נעשה סקאוטינג כמו שצריך ושחקנים מוחתמים ועל אחרים מוותרים ועוד ועוד ולצערי עוד הרבה עוד. |
|||
23-Sep-2014, 10:26
הודעה: #16
|
|||
|
|||
לפני שאני נכנסתי לכדורגל לא הבנתי איך דברים מתנהלים מבפנים , לצערי לאנשים כמונו שחולים כדורגל ויכולים להנות ממשחק ילדים בני 8 בשבת ב-8:30 בבוקר ולנסוע עד חיפה בשביל זה לפעמים חלומות מתנפצים, ואני לגמרי מבין את אייל שהגיע כדי לתרום מניסיונו והניהולי ומכספו ונכבה...אגב זה לא רק במכבי נתניה זה כל הכדורגל הישראלי וזה ההתאחדות וזה עצוב כי ככה לא נגיע לכלום...
כולם כל היום בוחשים וכולם אומרים עשיתי ועשיתי... יש יוצאי דופן אבל הם לא שורדים לאורך זמן ... ואני מאמין לאייל שאין לו שום עניין לחזור או להיות חלק ...כי באמת כאוהד נהנים הרבה יותר ובעיקר לוקחים בפרופורציות... |
|||
23-Sep-2014, 10:36
הודעה: #17
|
|||
|
|||
קנדה על הספסל מכיוון שאינו כשיר?! -לא כך?
Sent from my GT-I8190T using Tapatalk |
|||
23-Sep-2014, 10:37
הודעה: #18
|
|||
|
|||
גם יוסי מזרחי והולצמן לא כשירים...
הם עדיין על הספסל. אם הוא לא כשיר=לא בסגל. טפשות שעלתה בנקודות. |
|||
The following 1 user Likes אסףג's post: Dror Golan (2323-0909-2014201420142014) |
23-Sep-2014, 10:39
הודעה: #19
|
|||
|
|||
RE: דודו סראנסה שוחרר הנזק רק 45 אלף יורו | |||
23-Sep-2014, 10:40
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Sep-2014 על ידי 10:43 פיליפצ'וק.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
(23-Sep-2014 10:37)אסףג כתב: גם יוסי מזרחי והולצמן לא כשירים... פופוליסטי משהו אתה לא חושב? אתה יודע מה היה לפני המשחק/במהלכו עם עומרי קנדה? אם עומרי קנדה היה משחק התוצאה היתה אחרת? נ.ב: חיפשתי אתמול בטדי את הקבוצה שמשחקת כמו ברצלונה/נבחרת גרמניה אתה אולי ראית אותה? (23-Sep-2014 10:39)אייל ס כתב:(23-Sep-2014 10:36)eliahu כתב: קנדה על הספסל מכיוון שאינו כשיר?! -לא כך? במשחק רישמי מותר שלושה חילופים ועל הספסל יושבים שישה שחקני שדה. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים