לפני שנה
|
21-Sep-2014, 0:16
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: לפני שנה
(20-Sep-2014 23:56)טל.מ כתב:אתה יכול לכתוב מה שבא לך ,עם עידון או בלי עידון ,זה לא ישנה את עצם העובדה שאתה רואה שחורות מדופלם שתמיד יראה את חצי הכוס המלאה.(20-Sep-2014 23:47)אופיר34 כתב: איך אומר שלמה ארצי ? הכל שאלה של השקפה... וסרגי לא היה גדול היום, אז מה ?? אני יכול להגיד לך באותה מידה ששבוע שעבר הוא היה טוב. סרגי לא משחק פה לבד ולא כתוב בשום מקום שעליו יקום ויפול דבר. למה אתה לא מדבר על עידו לוי באותו להט ? למה לא שומעים מילה ממך על כחלון למשל ? הכי קל לך להיטפל לשחקן זר שנמצא פה 3 חודשים. תאמין לי שהבעיה שלך בהגנה מתחילה בשחקן אחד - עידו לוי. לעומת סרגי, לוי נמצא פה כבר כמה שנים וברור לכולנו שמדובר בשחקן מוגבל, איטי וחסר יכולת מסירה בסיסית. מבחינתי, מהמשחק הבא חסן חייב להיות הבלם השני (ולא שאני חושב שמדובר ביורש של חיים בר אבל כנראה שהוא יעשה פחות נזק). אז אני בניגוד אליך בוחר להסתכל על הצדדים החיוביים שראיתי היום - מצבי הבקעה רבים, קאיודה שפרפר הגנה שלמה, בן שושן שהוכיח שוב שהוא רכש טוב (שגם אותו דאגת לקטול כמובן) וצלישר אהובך שנתן משחק טוב. לא יעזור לך כלום, במחזור שני לא לוקחים אליפות ולא יורדים ליגה, ומצידי אתה יכול להמשיך במשנתך עד שבת הבאה. |
|||
21-Sep-2014, 0:23
הודעה: #12
|
|||
|
|||
האם יש אופציות בהגנה לעידו לוי?
הרוש השוער זה עניין של בטחון עצמי שנמצא ברצפה. אני עדיין חושב שחסר סקורר ליד קיודה. |
|||
21-Sep-2014, 0:25
הודעה: #13
|
|||
|
|||
לפני שנה
שום משנה ושום נעליים. עידו לוי חלש נאמר לא פעם. כחלון לא שחקן הרכב והוא כרגע מחליף ואין לי מה לבוא בטענות למחליף. הוא גם לא היה הבעיה. מזרחי הפך את ההגנה ברגע אחד וגרם לנזק. את ההחלפה של טופי וליפנייה בשחקנים חלשים יותר אל תזקוף לזכותי . קשה למחוא כפיים למהלכים כמו החלפת שוער עאלק מקצועית ושחרור שחקנים עאלק מקצועי כשמביאים שחקנים פחות טובים מאלה שהיו קודם. אין לי ויכוח איתך ואני לא אכנס לאיך אני רואה ואיך אתה לא. יוסי מזרחי הוא הבעיה של נתניה וכדאי שיתעשת מהר אם הוא בכלל מסוגל.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Sep-2014, 0:28
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(21-Sep-2014 0:01)אלון כתב:(20-Sep-2014 23:47)אופיר34 כתב: איך אומר שלמה ארצי ? הכל שאלה של השקפה... לא מסתנוור משום דבר ולא נכנס לדיכאון באותה מידה. לא יעזור כלום, לא חייב ולא רוצה להשתתף בפסטיבל הדיכאון השגרתי הזה. אתם רוצים להוריד אותנו ליגה במחזור שני ? תורידו. לי זה לא נשמע רציני גם אם הייתי מקבל חמישייה היום ממכבי פ״ת. |
|||
21-Sep-2014, 0:45
הודעה: #15
|
|||
|
|||
(21-Sep-2014 0:28)אופיר34 כתב:זה לא המחזור השני,זה איך אתה נראה כקבוצה לאורך כל משחקי ההכנה מאז חזרת ממחנה האימונים.אתה יכול להגיד שמה שראינו היום זו מעידה חד פעמית? אני לא בטוח...אני רואה דרך והדרך עד עכשיו לא מבטיחה,זו דעתי.(21-Sep-2014 0:01)אלון כתב:(20-Sep-2014 23:47)אופיר34 כתב: איך אומר שלמה ארצי ? הכל שאלה של השקפה... |
|||
21-Sep-2014, 0:51
הודעה: #16
|
|||
|
|||
לי נראה שהבעיה קצת יותר מורכבת ולא הטובים משחקים יש לי תחושה שאבי נימני קובע את ההרכב ולא יוסי מזרחי...
הרוש אשם היום ב-3 גולים מה-4 שחטף ראבק דדי נתן לו גול מ-16 מטר בימין... הרוש השני פרווה אין שום מילה אחרת , דווקא בחילוף הזה מזרחי לא אשם הרוש ביקש חילוף... עידו לוי במשחק שערורייתי שכואב לי לראות נגמרו התירוצים של פציעה , לא בכושר וכו... הבלם הרומני ביום בינוני עם טעות קריטית בגול השלישי שהחזירה את פ"ת למשחק. צלישר למרות ההתלהבות של כולכם בינוני מאוד קודם שיעשה הגנה בכלל גם הוא וגם גבי לא מרוויחים כדורים במרכז המגרש. רן רול כואב לי הלב הבחור באמת רוצה וזה לא יוצא כנראה לא מתאים לרמה. עמית בן שושן בינוני פלוס כנראה יתרום יותר בעתיד חצי ראשון מאופק חצי שני פנטסטי. ערן לוי בינוני מספר מהלכים טובים אחד מהם הוביל לפנדל ומסירה יפה לקאיודה שמסר אסיסט פנטסטי לבן שושן. קאיודה ציון 9 והשחקן שעשה את ההבדל עם צמד +בישול +החמצה ענקית +הצלה מהקו... סה"כ הכללי לדעתי המשחק הזה הוא לא מדד לכלום גם אם היינו מנצחים 4:2 הייתי כותב את אותם דברים. חדר ההלבשה רקוב הקיצוץ קיצץ לשחקנים את הכייף , לא הבנתי אם כולם יודעים ששגב עד ינואר לא יהיה פה למה אף אחד לא סיפר לשגב...(השמועה אומרת שיוסי מאור מחליף אותו התקציב יקטן אבל המועדון יהיה קצת יותר מסודר) . וכן יוסי מזרחי אכזבת העונה לא בגלל עניינים מקצועיים דווקא בגלל התנהלות... |
|||
21-Sep-2014, 0:56
הודעה: #17
|
|||
|
|||
אופיר מסכים עם כל מילה שלך
די מספיק עם סרטים טורקיים טל.מ תחכה עד המחזור ה 15 ואז תדבר אפשר לחשוב שעם איווניר רמי לוי ומלמיליאן לא נשארנו ליגה ברגע האחרון בנתיים אנחנו מקום 10 וזה בהחלט לא אומר כלום אנחנו עוד נפסיד משחקים עוד ננצח משחקים וגם נוציא תיקו אף אחד לא יפטר את יוסי מזרחי וכמובן שהוא לא יתפטר אחרי 2 מחזורים ומי בכלל רוצה שיתפטר ? חוץ ממך ? |
|||
21-Sep-2014, 0:58
הודעה: #18
|
|||
|
|||
(21-Sep-2014 0:56)זאב רווח כתב: אופיר מסכים עם כל מילה שלך טל מ. מבלבל בביצים עוד מתחילת העונה שעברה. אתה חי בסרט אם הוא יחכה עד המחזור ה- 15 זה חזק ממנו. |
|||
21-Sep-2014, 0:59
הודעה: #19
|
|||
|
|||
לפני שנה
מי שחקנים של נמני בנתניה חוץ מאריאל הרוש ובן שושן ? בן שושן היום היה מצוין מאוד נהניתי לראות אותו ואת קאיודה ביחד. הרוש - מופע אימים, אם אני גוטמן אני מתחיל להריץ שוער אחר .
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
21-Sep-2014, 1:07
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 21-Sep-2014 על ידי 1:10 אופיר34.)
הודעה: #20
|
|||
|
|||
אז רגע, בן שושן זה חיזוק ראוי או לא ?? כי נדמה לי שמישהו בכלל לא החזיק ממנו עד לפני שבוע....
הרוש אשם בגול אחד ואל תבלבלו את המח (למרות שזה מאד טרנדי לקפוץ עליו לאור הסיפור שהיה איתו). וחדר הלבשה רקוב ?? זה לא נראה ככה אחרי הפנדל של ערן לוי. אני נדהם כל פעם מחדש מהתיאוריות שעולות פה כל פעם אחרי משחק פחות טוב של הקבוצה. (21-Sep-2014 0:45)אלון כתב: זה לא המחזור השני,זה איך אתה נראה כקבוצה לאורך כל משחקי ההכנה מאז חזרת ממחנה האימונים.אתה יכול להגיד שמה שראינו היום זו מעידה חד פעמית? אני לא בטוח...אני רואה דרך והדרך עד עכשיו לא מבטיחה,זו דעתי. היום היא לא מבטיחה, מחר ומחרתיים תנצח והדרך תהיה פתאום מאד מבטיחה.... ועכשיו אני מחכה שתגיד לי שאתה לא רואה אותנו מנצחים בקרוב.... |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים