אותי לימדו
|
28-Jun-2014, 12:14
הודעה: #11
|
|||
|
|||
RE: אותי לימדו
אייל, אתה יודע האם נתניה ממשכנת את העתיד שלה כמו שביתר והפועל ת"א עשו.
כלומר, האם ע"ח התקציב של השנה או של שנה שעברה לקחו הלוואות ממשרד הכרטיסים, מההתאחדות או מכל גורם אחר? דרך אגב. גם לתת חוזה לחמש שנים לשחקן כמו ורמוט זה משכון העתיד, כי תמורת חסכון של 20% העונה, נותנים לו חוזה לתקופה שברור שהוא לא יתרום בה, וברור שהוא לא יהייה שווה את זה בעוד שנתיים. אבל מי שיאלץ לשלם את זה אלו בעלי הקבוצה בעתיד, והם יעשו את זה על חשבון התקציב השוטף. |
|||
28-Jun-2014, 12:14
הודעה: #12
|
|||
|
|||
אותי לימדו
על מה ביקורת ?? אין היום שום קבוצה שהסגל שלה מוכן שום קבוצה אז על מה ביקורת ?? מהתחלה היה ברור שכול השמות שזרקו באויר לא ריאלים אז על מה ביקורת שכחת שרק עלינו ליגה והכול היה רקוב בממלכת בלדב&לב ועכשיו בונים הכול מחדש וזה לוקח זמן וכסף
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
28-Jun-2014, 12:24
הודעה: #13
|
|||
|
|||
(28-Jun-2014 11:29)אייל ס כתב:(28-Jun-2014 10:50)אלון כתב: אם הבנתי נכון,אתה מתכוון שהקבוצה היא לא מה שאנשים ציפו/מצפים? אם כן על רקע מה נאמרים הדברים...? שני השינויים שהזכרת הם מאד מהותיים כי הם אלה שיכולים להפוך אותך מקבוצה קטנה ותלותית לקבוצה יציבה שתלויה בעצמה ולא בחסדים של אחרים. לגבי כמה כסף נכנס או לא נכנס - קודם כל, אף אחד פה בפורום לא באמת יודע את המספרים (אפילו אתה כי אתה לא מעורב בנעשה עפ"י הגדרתך). מעבר לזה, לפחות עפ"י השחקנים שמחתימים באמת לא נראה (לעת עתה) שיש פה תקציב דו ספרתי לשחקני חיזוק, אבל מצד שני צריך לזכור שיש גם השקעה לא קטנה במחלקת הנוער שבעתיד יכולה להניב הרבה פירות לקבוצה הבוגרת. לדעתי (ותקן אותי אם אני טועה) התקציב בתקופת הביניים כלל בתוכו סכום לא קטן לכיסוי גרעונות שתמיד היו לקבוצה כך שהוא היה טיפה מטעה. הכי חשוב לדעתי זה שלקבוצה יש כרגע גב כלכלי, וגם אם לא מדובר בתקציבים של עשרות מליונים עדיין יש יציבות וזה הכי חשוב. התקציב בעתיד עוד יכול לגדול ע"י גיוס של ספונסרים ואנשי עסקים (ושגב מכיר כמה אנשים בעולם...) כך שאפשר להיות טיפה אופטימים (וסליחה על השימוש בביטוי המרתיע הזה...). ולגבי המנגנון השמן - שוב, אנחנו לא יודעים מי וכמה מרוויח כל עובד במועדון ,ולמען האמת היות ומדובר בבעלות פרטית זכותו של הבעלים לשלם כמה שהוא רוצה למי שהוא רוצה. השאלה אם זה בא על חשבון תקציב השחקנים למשל נכונה מאד, אבל באמת שאנחנו לא יודעים את המספרים ועד כמה הם משמעותיים או לא. |
|||
28-Jun-2014, 12:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Jun-2014 על ידי 12:31 אייל ס.)
הודעה: #14
|
|||
|
|||
(28-Jun-2014 12:14)mordii2 כתב: על מה ביקורת ?? אין היום שום קבוצה שהסגל שלה מוכן שום קבוצה אז על מה ביקורת ?? מהתחלה היה ברור שכול השמות שזרקו באויר לא ריאלים אז על מה ביקורת שכחת שרק עלינו ליגה והכול היה רקוב בממלכת בלדב&לב ועכשיו בונים הכול מחדש וזה לוקח זמן וכסףמורדי,אני מאופק בכתיבתי כי אין לי עיניין לפגוע בשגב שהוא אדם יקר ושיש לו חלק נכבד בהצלת המועדון. מצד שני,אני אוהד מכבי נתניה מגיל 10 ובניגוד לכל שחקני ועסקני העבר וההווה,הקבוצה חשובה לי הרבה יותר ממרבית הדברים בחיי(למעט משפחתי הקרובה שגם מתנהלת על פי לו"ז הקבוצה) ובגלל שאני אוהד אני לא שקט בימים אלו מההתנהלות המקצועית והניהולית. (28-Jun-2014 12:24)אופיר34 כתב:(28-Jun-2014 11:29)אייל ס כתב:(28-Jun-2014 10:50)אלון כתב: אם הבנתי נכון,אתה מתכוון שהקבוצה היא לא מה שאנשים ציפו/מצפים? אם כן על רקע מה נאמרים הדברים...? הגב הכלכלי הוא גב כלכלי,אך הרבה יותר צר מגחמותייכם (ואני מדבר על הצנועים באוהדים..ואני לא ציני). לגבי תקציב הנוער,הוא לא גדל השנה באופן יחסי לשנתיים האחרונות. |
|||
28-Jun-2014, 12:42
הודעה: #15
|
|||
|
|||
אייל לפי מה שאתה אומר אנחנו יכולים למצוא את עצמנו שנה הבאה במצב שהיינו בלי בעלים בליגה השניה?
|
|||
28-Jun-2014, 12:52
הודעה: #16
|
|||
|
|||
(28-Jun-2014 12:42)צהוב לעולמים כתב: אייל לפי מה שאתה אומר אנחנו יכולים למצוא את עצמנו שנה הבאה במצב שהיינו בלי בעלים בליגה השניה? אני מאמין במקצועיות של יוסי מזרחי(ושנה שעברה היא הוכחה). מצד שני הייתי בדעה שצוות מקצועי שבחודש מרץ קיבל מנדט להוביל קבוצה בליגת העל יכין 5/6 אופציות לכל עמדה במגרש במספר רמות מחיר ויאפשר למנהלים לסגור את הסגל עוד לפני סיום עונת 13/14. במקום קיבלנו דחיה של שבוע בתחילת האימונים בגלל מחסור בשחקנים והודעות לא ברורות למספר שחקנים ברגע האחרון. |
|||
28-Jun-2014, 12:58
הודעה: #17
|
|||
|
|||
לא יודע מה איתכם לי זה מזכיר את ההתנהלות של עונת הירידה
|
|||
28-Jun-2014, 13:00
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Jun-2014 על ידי 13:11 טל.מ.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
אותי לימדו
(28-Jun-2014 11:55)אריאל כתב:(28-Jun-2014 11:29)אייל ס כתב:(28-Jun-2014 10:50)אלון כתב: אם הבנתי נכון,אתה מתכוון שהקבוצה היא לא מה שאנשים ציפו/מצפים? אם כן על רקע מה נאמרים הדברים...? למיטב זכרוני חטב מדבר על המנגנון השמן כבר שנים. לפני שגב ובטח שבתקופתו. (28-Jun-2014 12:52)אייל ס כתב:(28-Jun-2014 12:42)צהוב לעולמים כתב: אייל לפי מה שאתה אומר אנחנו יכולים למצוא את עצמנו שנה הבאה במצב שהיינו בלי בעלים בליגה השניה? לצערי כל מה שאמרת אמרו כבר אחרים פה (כמו שאול למשל ) לפני חודשיים. אכשהו כשאחרים אומרים את זה הם נתפסים כגורמים שליליים שבאים לפגוע במערכת. כשאתה אומר את זה פתאום לאנשים יורד האסימון. תבוא יותר מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
28-Jun-2014, 13:16
הודעה: #19
|
|||
|
|||
RE: אותי לימדו | |||
28-Jun-2014, 13:17
הודעה: #20
|
|||
|
|||
טל,לחישות נשמעות הרבה יותר חזק מצעקות(שגורמות לאוזניים להאטם).
אני מאוד מאופק בדברי,כי יש אוזניים לכותל... ושוב,נאמנותי למכבי נתניה עלתה לי לא מעט(תרתי משמע),בשנים האחרונות ובחרתי להיות עדין אך ישיר גם ברגעים אלו ממש. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים