התנתקתי
|
25-May-2016, 13:07
הודעה: #91
|
|||
|
|||
RE: התנתקתי
כל מי שמתנה את הגעתו למגרש שלא יצפה לקבוצה אטרקטיבית.
|
|||
25-May-2016, 13:13
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 13:17 עידן444.)
הודעה: #92
|
|||
|
|||
התנתקתי
למשה נראה הזוי שאם יסכים לשלם על מנוי קצת יותר או להיות חלק מעמותה שמכניסה לקבוצה כסף- זה יעזור לקבוצה להיות טובה ומהנה יותר.
בשבילו זו סחטנות והזיה. אבל זה שאייל סגל ישים חצי מיליון שקל לבד זה נראה לו הגיוני, הבנת? Sent from my iPhone using Tapatalk פה זה מתחיל ופה זה נגמר. Sent from my iPhone using Tapatalk מי שלא רוצה לתרום(ותרומה היא לא בהכרח כספית) שלא יבוא בטענות לאחרים. אין לו שום לגיטימציה לכך. לפחות יאמר לזכות משה שהוא לא מתלונן. חי עם מי שיש אבל שום מה מוזר לו שיש כאלה שחושבים שאפשר לעשות יותר. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 13:25
הודעה: #93
|
|||
|
|||
מי אמר לך מה הגיוני ? וזה שמשה או טל יקנו מנוי פלוס מניה או תרומה ב15000 ולא ב600 - מי אמר לך שזה מה שכולם יעשו ? מה שאתה מסרב להבין שמשה מנסה להסביר כבר לא מעט - שהקהל של נתניה לא שם . פשוט.
מרקו רויס - לא מילה גסה ! |
|||
25-May-2016, 13:41
הודעה: #94
|
|||
|
|||
התנתקתי
(25-May-2016 13:25)טל.מ כתב: מי אמר לך מה הגיוני ? וזה שמשה או טל יקנו מנוי פלוס מניה או תרומה ב15000 ולא ב600 - מי אמר לך שזה מה שכולם יעשו ? מה שאתה מסרב להבין שמשה מנסה להסביר כבר לא מעט - שהקהל של נתניה לא שם . פשוט. הינה דוגמה קלאסית לססמה. התשובה המדוייקת היא שחלק מהקהל כן שם וחלק מהקהל לא שם. כל השאלה היא איך מביאים לשם יותר אנשים. דבר אחד בטוח וזה משהו שאני הבנתי ואתה לא- אם הקבוצה הזו לא תעניין את הקהל שלה אל תצפה שהיא תעניין אנשים אחרים. בינתיים אני רואה עשרות ומאות אנשים שזה כן איכפת להם באופן יומיומי. אתה ומשה הם חלק מהם. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 13:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 13:50 פיליפצ'וק.)
הודעה: #95
|
|||
|
|||
(25-May-2016 13:13)עידן444 כתב: למשה נראה הזוי שאם יסכים לשלם על מנוי קצת יותר או להיות חלק מעמותה שמכניסה לקבוצה כסף- זה יעזור לקבוצה להיות טובה ומהנה יותר. פוסט שהוא כל כולו שקרים, סילופי דברים וחרטטת. ותעשה לי טובה אל תכניס את אייל ותעשה ממני "זאב רווח"!!! אתה תמשיך לחרטט פה את האנשים, אתה באמת אדם משועמם שלא מחובר לקרקע המציאות בשיט והאהדה שלך למועדון דפקה לך את הקופסא. בזה סיימתי את הדיון איתך! (25-May-2016 13:41)עידן444 כתב:(25-May-2016 13:25)טל.מ כתב: מי אמר לך מה הגיוני ? וזה שמשה או טל יקנו מנוי פלוס מניה או תרומה ב15000 ולא ב600 - מי אמר לך שזה מה שכולם יעשו ? מה שאתה מסרב להבין שמשה מנסה להסביר כבר לא מעט - שהקהל של נתניה לא שם . פשוט. זה שאנשים גולשים בפורומים, מגיבים ומתעניינים, לא אומרת כהוא זה שהם ירצו להיות מעורבים בניהול קבוצת כדורגל ולהשקיע מכספם. אלא שכן משקיעים, הם אנשים אמידים שיש להם עתודות כסף להשקעה אז הם קונים בין היתר קבוצת כדורגל, אתה מבין את ההבדל? אנשים רוצים לקנות מנוי ולשבת ביציע ולראות כדורגל ואם אין מה לראות, אז הם לא יקנו ולא יבואו, זו תרבות הקהל הישראלי בין אם תרצה בכך או לא. כל השאר זה בילבולי ביצים... |
|||
25-May-2016, 14:06
הודעה: #96
|
|||
|
|||
התנתקתי
״בזה סיימתי את הדיון איתך״ ואחרי שניה ממשיך...
זה די מסכם את העניין... ברגע שאתה יורד לרמה אישית(משום מה זה תמיד קורה איתך ולא נראה לי שיש כאן אחד שלא חווה את זה איתך) באמת שהדיון הזה הסתיים... לדעתי אני עוד האחרון שלוקח אותך כאן ברצינות... יום טוב. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 14:10
הודעה: #97
|
|||
|
|||
ניסיתי עוד פעם אחת לגרום לך להבין (באמת היה מיותר).
דרך צלחה, המפתחות בפנים... |
|||
25-May-2016, 14:27
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 14:28 אלון.)
הודעה: #98
|
|||
|
|||
(25-May-2016 13:07)אייל ס כתב: כל מי שמתנה את הגעתו למגרש שלא יצפה לקבוצה אטרקטיבית. אף אחד לא מתנה את הגעתו למגרש. איך אתה נוהג לומר, תאום ציפיות... כיום (וכל אחד יכול להסתכל על זה איך שהוא רוצה), אין למכבי נתניה מאגר רחב של אוהדים שיעשה מנוי וישים כסף נוסף בתמורה לקבוצה בליגה הלאומית. ישנם במקסימום אלף כאלה ומכאן צריך לדעת איך להתנהל. ישנם תורמים טובי לב שמוכנים להשקיע? אהלן ןסאהלן, אין כאלה? צריך לחיות לפי מה שיש. אין מה לעשות היום (ובכל תחום) אנשים רוצים תמורה לכספם. אל תצפו מאלפי אוהדים רדומים לעשות מעשה, תהיו ראליים, הקהל שבור ואם פעם היה צריך אפילו גירוי קטן בכדי להתעורר אזי היום המצב החמיר. לי אישית כבר נמאס שבכל פעם שמשהו לא טוב עובר על הקבוצה ישר מאשימים את הקהל שלא מגיע, או את הקהל שמקלל, או את הקהל שלא נרתם ליוזמה כזו או אחרת. קחו את ב"ש ושימו אותה במצבנו, היא לא מביאה אוהד וחצי לטרנר ולא מוכרת 200 מנויים בליגה השנייה. מעניין כמה היו משבחים את הקהל "האיכותי" שלהם בסיטואציה דומה... |
|||
25-May-2016, 14:33
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 14:43 עידן444.)
הודעה: #99
|
|||
|
|||
התנתקתי
(25-May-2016 14:27)אלון כתב:(25-May-2016 13:07)אייל ס כתב: כל מי שמתנה את הגעתו למגרש שלא יצפה לקבוצה אטרקטיבית. הכל נכון. אף אחד עוד לא ניסה לעשות כלום ולא האשים אף אחד בכלום. הדיון כאן היום מבחינתי היה סוג של הזיה. ללא ספק גורם לך לא לרצות להיות חלק מכלום, לקחת פסק זמן מכדורגל ישראלי ופשוט לחכות לימים טובים יותר. יכול מאוד להיות שזה הדבר הנכון לעשות. אבל מצד שני יש אנשים שמחזקים ותומכים וזה בעצם מאבק נסתר בין אלה לבין אלה. Sent from my iPhone using Tapatalk מה שעצוב זה שהאנשים האלה אפילו לא מבינים את הנזק שהם עושים. סוג של חוכמולוגיה כזו של להראות את עצמם וכמה הם חכמים. חייב להגיד שאני במקומם הייתי פשוט שותק. הרי מה הקטע כאן? להגיד בסוף אמרנו לכם? להנות שמישהו אחר נכשל במשהו שבא מכוונה טובה? דואגים לי? לאכזבה שלי?(תרשה לי לגחך...) באמת מנסה להבין מה זה נותן להם ועוד כשזה יורד לרמה אישית- גועל נפש! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
25-May-2016, 15:31
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 25-May-2016 על ידי 15:33 אופיר34.)
הודעה: #100
|
|||
|
|||
(25-May-2016 14:27)אלון כתב:(25-May-2016 13:07)אייל ס כתב: כל מי שמתנה את הגעתו למגרש שלא יצפה לקבוצה אטרקטיבית. הכל טוב ויפה אבל אי אפשר להיות דו פרצופיים. מצד אחד לקטר ולהתמסכן בכל דף אוהדים זניח ומצד שני לא לעשות את המינימום הנדרש מאוהד שטובת הקבוצה לנגד עיניו. אז אין לי ציפיות מאוהדים רדומים (כמו אבא שלי למשל) שדווקא היום יתנפלו על משרדי לאן וירכשו מנוי ,אבל לגבי אותם 2500-3000 שקנו מנויים בשנים האחרונות - אין שום סיבה שרב האוהדים הנ"ל לא ירכשו מנוי במיוחד עכשיו שכל שקל יכול לעשות את ההבדל בין לרדת עוד ליגה, לשרוד או אפילו לעלות. מבחינתי ,אלה שמגדירים את עצמם אוהדים אמיתיים, ולא מתכוונים לרכוש השנה מנוי מן ההגינות והיושר יהיה לא לשמוע מילת ביקורת אחת מפיהם השנה בכל הקשור לכשלון המיקצועי של הקבוצה. לא אכפת לכם, אתם לא מוכנים לתרום את חלקכם, סבבה. שבו בשקט ואל תקטרו. ועידן, שלא תגיד שלא הזהרתי אותך... מנסיון ,צריך הרבה חוזק נפשי מול אנשים מסוימים. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים