סיכום המשחק מול סכנין
|
14-Aug-2018, 16:00
הודעה: #10
|
|||
|
|||
RE: סיכום המשחק מול סכנין
זאב לא הייתי מוסיף עוד שחקן על העמדה של הקישור באמצע בגלל שלפי המשחק היום נראה שאנחנו עוברים לשחק עם רק עם 2 קשרים במרכז המגרש אבל אולי הייתי משחרר מישהו כדי לחזק העמדה לדוגמא בריק שלא קיבל אפילו דקה נגד סכנין וירושלמי עלה לפניו אולי עדיף שלפני שנרגיש שטעינו בחיזוק נמצא אופצית תחליף שיותר סומכים עליה אבל עוד מוקדם לשפוט ונחכה לליגה.
לדעתי השיטה החדשה של 4-4-2 (4-4-1-1 אם תרצו) יכולה להתאים לקבוצה בגלל שיש לנו שחקני קישור שרצים הרבה ואוהבים להחזיק בכדור ולעשות דריבלים ולהתמסר בניהם ככה שכשיש 4 שחקנים כאלה במרכז הרבה יותר קל להחזיק בכדור אבל במשחק האחרון היה חסר מאוד העניין של לפרוץ לרחבה בגלל שסכנין שיחקה מאוד מסוגר והגנתי ואנחנו עזרנו להם בכך שהיינו מאוד צפויים ולא הייתה מספיק הצטרפות מפתיעה של שחקנים שלנו כדי ליצור איזשהו יתרון מספרי או 1על1 שהשחקן שלנו מסוגל ליצר בעיטה לשער אבל כל פעם ששחקן שלנו ניסה לעשות דריבל לא היה אף אחד שיפנה שחקנים של סכנין מהכדור וישאיר את קוגבניה,קניקובסקי,סבע, אברהם ב1על1 אלא ב1 על 3 שחקני סכנין לפחות ועל זה צריך לבוא בביקורת על המגנים שסיפקו תצוגה מאוד חלשה ולא עזרו לשחקני ההתקפה המסכנים שלנו שכל הזמן היו מוקפים בהמון שחקני סכנין. יכול להיות שאפשר להאשים את ברדה ב"מחדל" הזה אבל אני מניח שאם אלפי אוהדים ראו שזאת בדיוק הבעיה של הקבוצה ושכל פעם שכדור הלך לשחקן קו שלנו שעשה דריבל על מגן והכניס כדור לרחבה היה אכן מסוכן אני מאמין שגם הוא שם לב לזה ונדע לשפר את הבעיה הזאת. טוב מאוד שהיה לנו משחק כדי לפני תחילת העונה אחרי שבמחזור הראשון המשחק יותר התרכז בערן לוי, במחזור השני שיחקנו נגד קבוצה עם הגנה ושוער מאוד מבולבלים ובמשחק השלישי שיחקנו נגד יריבה פחות איכותית בצורה ניכרת שגם עם 10 שחקנים על קו השער לא הייתה מסוגלת למנוע 3 שערים שלנו, הגיע משחק נגד קבוצה שבעצם שיחקה בהרכב טלאים רציני מאוד אבל הגנה מסודרת ושוער מצוין הוציאה מאיתנו לגמרי את העוקץ והצליחה להוציא תוצאה "טובה" מאיתנו באיצטדיון שלנו מול 4 אוהדים שלהם... אחרי כל מה שאמרתי וכל הסיבות למשחק חלש אפשר גם להתנחם בזה שגם אם היינו מבקיעים 4 שערים כנראה שהם היו נפסלים או שלסכנין היו מוענקים 4 פנדלים כי ברור שעדיף פיינל פור מרגש בגביע הטוטו מאשר פשוט להיות מקצוענים. ואין מה לעשות ניסיתי להאמין שויקי נגע ביד וניסיתי להאמין שאם הבלם של סכנין מתחזה לשוער זה חוקי אבל זה פשוט לא נכון ואומנם היינו צריכים לשחק קצת יותר רחב אבל כשהשיפוט מופנה לתוצאה מסוימת בד"כ זה גם מצליח. |
|||
The following 1 user Likes Naktal's post: זאב רווח (1414-0808-2018201820182018) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
הודעות באשכול זה |
סיכום המשחק מול סכנין - חזום חזום - 12-Aug-2018, 23:41
RE: סיכום המשחק מול סכנין - זאב רווח - 13-Aug-2018, 0:03
RE: סיכום המשחק מול סכנין - שימי - 13-Aug-2018, 1:18
RE: סיכום המשחק מול סכנין - אלדד - 13-Aug-2018, 2:10
RE: סיכום המשחק מול סכנין - שימי - 13-Aug-2018, 3:40
RE: סיכום המשחק מול סכנין - אלדד - 13-Aug-2018, 4:22
RE: סיכום המשחק מול סכנין - זאב רווח - 13-Aug-2018, 7:18
RE: סיכום המשחק מול סכנין - שימי - 13-Aug-2018, 11:00
RE: סיכום המשחק מול סכנין - זאב רווח - 13-Aug-2018, 16:33