שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אפקט העונה השניה לאחר העליה .
25-Apr-2018, 5:31
הודעה: #1
אפקט העונה השניה לאחר העליה .
עלינו ליגה ועשינו עונה חלומית , נכון . סטטיסטית 50% מהקבוצות שעולות ליגה נשארות בעונה הראשונה בליגה , לפעמים מפתיעות כמונו ....

בליגה שלנו כשרוב המאמנים מפחדים לקחת סיכונים ( שלא כמו אצלנו ) הם ישחקו סגור העיקר לא לספוג , הדרך הזאת הוכיחה את עצמה כסגולה להישארות בליגה .

על מנת לא ליפול ולרדת ליגה מכבי נתניה צריכה הגנת ברזל . כלל ראשון עם הגנה חזקה לא יורדים ליגה.

העונה סבלנו מחוסר במגן שמאלי אפילו אחד בודד . זה היה חור שקשה לסגור אבל השחקן הנפלא שהביאו גולדנברג הוכיח את עצמו כנכס יקר .
אין לי מושג איך אבל אנחנו צריכים מגן שמאלי שישדרג את ההגנה דבר ראשון , בקשר לבלמים ? אין לי מושג מה התועלת מול ההפסד בענין הויבך , בכללי הוא בלם טוב ונכון יש לו פלופים וחוסר מהירות . בהנעת כדור מאחור אין בלם כזה בכל הליגה .

הקבוצה צריכה להיבנות מההגנה , אם תהיה לנו הגנה שלא סופגת יותר מ 15-20 שערים בכל העונה כולל הפליאוף אפשר לדבר על תואר אבל רק לדבר . קבוצה עם הגנה חזקה לא מפחדת לתקוף עם הרבה כלים למעלה ...

לא יודע איך אבי גרוס , דודי תירם טוב אבל רק כמחליף הוא עדיין עושה טעויות רבות ....לני אהרון ? צריך לראות אם יכול להעלות רמה בליגה הראשונה .
אני יודע שמה שאני רושם עכשיו קצת לא בסדר ...אבל כמועדון אם אני צריך לקבוע אז או לני אהרון או פאדול יחזרו להיות בלם חמישי . בעונה ארוכה יש צןרך בספסל עמוק זה ההבדל בין מכבי נתניה לבית"ר ירושלים למשל .

אז קודם כל הגנה להתחיל לבנות מההגנה .שוערים ומגינים ימניים סגור , לשדרג את הבלמים ואת עמדת המגן השמאלי .
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
אפקט העונה השניה לאחר העליה . - זאב רווח - 25-Apr-2018 5:31

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים