עונת המלפפונים אצלנו
|
23-Mar-2018, 9:32
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Mar-2018 על ידי 9:35 זאב רווח.)
הודעה: #8
|
|||
|
|||
RE: עונת המלפפונים אצלנו
NAKTAL אני לא בטוח שעלי מוחמד יעזוב , בשביל לעזוב לא מספיק לו סיבוב ראשון בהצטיינות , הוא חייב לתת עונה גדולה כל העונה .
לגבי דיע סבע אכן כן נראה שהוא רוצה לעזוב לחו"ל , הענין הוא מה מתאים לו ליגה ספרדית או ליגה איטלקית , אם יגיע לסינית יהיה מאושר ומעושר , בכל מקרה בענין שלו צריך לבקש בלי בושה 10 מליון יורו . לוקח את הסגל שרשמת ומשפץ חחח ... : דני עמוס , דין גל . שוער מהנוער - אלקסלסי יוצא להשאלה תמורת הארכת חוזה מ 3 ל 5 שנים . מגינים ימניים : כחלון , גולדנברג . מספיק בהחלט . בלמים : הויבך , וארגוץ' , תירם , גרוס , לני אהרון . מגן שמאלי : זר ברמה גבוהה , טויטו / גולדברג - עיישה יצא להשאלה . קישור אחורי - דן גלזר ( מקווה מאוד ) , כאן נצטרך עוד שחקן ישראלי מצוין + נפתלי בלאי . קשרים 50-50 : ניקו אולסק , עלי מוחמד ( אם לא ישאר להביא זר אחר 50-50 ) , אביב אברהם , צריך לפחות עוד אחד ברמה שלהם קניקובסקי או ברסקי ...לחזק את הנשק העיקרי שלנו . קשרים התקפיים : ערן לוי , רוז'נסקי , ירושלמי , נצטרך עוד אחד לפחות אם דיע עוזב ועוד אחד אם ספורי עוזב . צד את עיני דן ביטון מאשדוד . חלוצים : מלדה , וברמי . זה מה שיש בטוח בנתיים צריך לפחות 4 חלוצים בסגל . לא הכללתי את קוגבניה כי לדעתי צריך למכור אותו . העמדות הקריטיות לחיזוק הן מגן שמאלי , קשר אחורי נוסף חוץ מבלאי , קשר 50-50 נוסף ברמה ואולי עוד אחד שיעלה מהנוער . ו 2 חלוצים לא משנה לי היקר שיהיו טובים כשאחד מהם החלוץ העיקרי שלנו . על כל עזיבה נצטרך להביא שחקן אחר .מה שאומר בין 5-8 שחקנים תלוי בעוזבים . ההבדל בינינו לקבוצות צמרת אחרות היו במשחקים שחסרו לנו שחקנים ואילתרנו הרכבים שעלו לנו בהפסדים או תיקו . לא מוצא חן בעיני העלאת עוד שכר בשביל להחזיק שחקן , זה שניתן לו עוד 10 אלף דולר לא עושה אותו טוב יותר . אבל זה כורח המציאות ואני מבין זאת , מקווה מאוד שעלי מוחמד וגם דיע סבע ימכרו בהרבה הרבה כסף לטובתם ולטובתינו , אם נכניס על שניהם 10-15 מליון יורו אשמח , כי בזה אפשר לאייל סגל גם להחזיק את הקבוצה בלי להוציא כסף מהכיס וגם להתקדם הלאה עד שנביא אליפות . אני מקווה שישראל זביטי גם מחפש כשרונות צעירים זרים ולא רק שחקנים ישראלים . |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים