שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
07-Mar-2018, 11:36 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Mar-2018 על ידי 11:39 עידן444.)
הודעה: #40
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
אני מקווה שקבוצות בארץ ישחקו פייר.
לצערי, לא פעם הדברים קורים הפוך כי אין כבוד בין קבוצות. לא רק בארץ כמובן.
למה אני מתכוון?
לכך שקבוצות פונות קודם כל לשחקן, מציעות לו חוזה מטורף של פי 2-3 ממה שהוא מרוויח אצלך, ואז מה שאתה מקבל זה שחקן עם פרצוף חמוץ שרוצה לעזוב ובחוסר ברירה אתה גם בסוף מתפשר ומשחרר בפחות כסף ואולי גם לארץ כי היום מכבי ת"א, מכבי חיפה וב"ש משלמות לא פחות ולעיתים אף יותר מקבוצה בחו"ל. קבוצה בספרד או בבלגיה נניח תציע לדיא סבע 300 אלף דולר לעונה. מכבי ת"א יכולה פתאום לבוא עם 450.
ואני שוב חוזר להתחלה- אני כן רוצה להאמין שיש כבוד בין המועדונים ושמכבי ת"א, הפועל ב"ש ומכבי חיפה(ההסטוריה אומרת שהיא הכי מלוכלכת בעניינים האלה אבל היא היום לא מקום ששחקנים רצים אליו אלא אם הם ממש טיפשים...) מבינות שלפני שיש להן סיכום עם אייל סגל הן לא מדברות עם דיא סבע. מצד שלישי, כשרואה שגם דודו דהן בעניין- הכל יכול להיות. למרות שהמועדון המוכר לא יצא בעסקאות של דודו מאוכזב... אשדוד עשתה הרבה מאוד כסף ממעברים של שחקנים של דודו לב"ש. רק מקווה שעם נתניה לא יהיו מתווים של חצי כרטיס וכאלה... אמנם חצי כרטיס שלך במעבר של השחקן לאירופה יכול להיות שווה הרבה כסף אבל אם נסתכל תכלס- המצב היום במכבי ת"א והפועל ב"ש הוא כזה ששחקנים מהן כמעט לא יוצאים לחו"ל אלא אם מדובר בהצעות מאוד גבוהות שקבוצות באירופה כבר לא ממהרות לשלם על שחקנים ישראלים. בקיצור, אתה יכול להישאר עם חצי כרטיס אבל אין לו יותר מידי משמעות.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - עידן444 - 07-Mar-2018 11:36

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 3 אורחים