שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
06-Mar-2018, 21:20
הודעה: #37
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע
(06-Mar-2018 16:58)אופיר34 כתב:  
(06-Mar-2018 15:46)טל.מ כתב:  מה שלא חדש זה חוסר הדיוק .. עפ הצהרת סגל, סבע ימכר, בשאיפה לחול. אני לא מאמין שהקבוצה תשים עליו 1.3 מ שקל ולא תחפש להחזיר את ההשקעה אלא רק להשאיר אותו כדי שישחק בנתניה. לכן לא מאמין בזה שסבע הוא חלק מהתוכניות לשנה הבאה. במידה ולא יהיו הצעות מספקות מחול אני מניח שהוא ימכר גם לקבוצות בארץ.

אז אתה לא מאמין....
הרבה דברים לא האמנת שיקרו ובסוף הם קרו.
סבע יכול היה לעזוב לא פעם ולא פעמיים בשנתיים האחרונות . גם הוא וגם המועדון הבינו שעדיף לשני הצדדים שהוא ישאר פה.
אז למרות שאף אחד לא יודה בזה אני מאמין שהסכום שנפסק לא הפיל אף אחד מהכיסא. בסופו של דבר היה די צפוי שהבורר לא יצליח להתעלם ולנתק את עצמו לגמרי מהמציאות הנוכחית.
אני די בטוח שנערכו כלכלית לפסיקה של הבורר והכסף יועבר עד לדד ליין שנקבע.

להגיד שבמאה אחוז שהוא לא ישחק בקבוצה אחרת בארץ אי אפשר להגיד, אבל הרצון של המועדון וגם של השחקן הוא חו"ל, והפעם בניגוד לעבר אני די מאמין שגם מתכוונים לזה....

מודה - לא הבנתי את התשובה שלך ...המועדון מצהיר שסבע כנראה יעזוב. השאיפה לחול. ואם חול יציעו מיליון יורו ובש 2 מ יורו ? אז אתה רואה את נתניה מוותרת על מיליון יורו ? אני לא. ואני חושב שבצדק. אני ממש ממש לא רוצה לראות את סבע בבש אבל יש כוחות שוק יש כסף גדול שיכול להיות מונח על השולחן ובמצב הזה לך תדע.

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: בורר זבל קבע 1.3 מליון על סבע - טל.מ - 06-Mar-2018 21:20

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 7 אורחים