שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה..
25-Feb-2014, 1:51
הודעה: #16
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה..
הבעלים אמר שיהיה תקציב גבוהה השאלה כמה יושקע לטובות השחקנים אם יהיה אפשר להכניס את תושבה לעזרה אז יושקע יותר לטובת השחקנים אני מאמין שיעמידו קבוצה לפליאוף עליון מכמה סיבות
אחת רק ירדנו ליגה הם יצא רוצים לבוא ולהסתבך בקרבות תחתית בלחץ באי שקט במועדון במיוחד לאחר שרק עלינו ליגה ואם נאבק על ירידה או חס וחילי לה נרד שוב הם ידעו שהקהל כבר לא יחזור ואם נהייה בפלייאוף עליון ולא ניביה בשר התותחים של מכבי הפועל וחיפה ובאר שבע שיהיה לנו מה לשחק נגד קבוצות כאלה שזה בדם שלנו ואז אני בטוח שאהודים יחזרו בכמויות גדולות מאוד וכתוצאה מכף התקציב יגדל בעונה שאחרי
שתיים:הם באו בכוונות להחזיר עטרה ליושנה להחזיר אותנו לימים היפים וימים יפים זה לא מקומות 7-8 וגם לא 5-6 אלה מלחמה על אירופה תוך שתיים שלוש עונות של התייצבות אני לא אומר שזה יקרה בעונה הבאה אבל יש שאיפות ויש פוטנציאל
ושלא נדבר על ההסכם עם טוברוק שבלעדיהם לא היה לנו את השחקנים הכי משמעותים שלנו בשנים האחרונות לכן אני מאמין שאכן צריך ליהיות אופטימיים גם אלונה שנה שעברה לא היה תקציב גבוה פתאום קיבלה סיבוב הביאה שתי שחקנים בכירים ומנהיגים שהביאו אותה לאיפה שהיא נמצאת היום גם לנו זה יכול לקרות (אני מעדיף שלוש שחקנים בכירים ושחקנים צעירים פוטנציאלים מנתניה וטוברוק בתוספת זרים מאשר סגל שלם של שחקנים בינוניים +- )
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה.. - לואיס מריןןןןןןןן - 24-Feb-2014, 10:41
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה.. - לואיס מריןןןןןןןן - 24-Feb-2014, 11:33
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה.. - לואיס מריןןןןןןןן - 24-Feb-2014, 17:19
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה.. - לואיס מריןןןןןןןן - 24-Feb-2014, 20:24
RE: הגיע הזמן לתכנן תעונה הבאה.. - רון סאבן1 - 25-Feb-2014 1:51