שלח תגובה 
 
דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
מכבי ת"א ביררה לגבי עלי מוחמד. רוצה אותו בינואר
01-Nov-2017, 18:37
הודעה: #55
RE: מכבי ת"א ביררה לגבי עלי מוחמד. רוצה אותו בינואר
(01-Nov-2017 18:27)טל.מ כתב:  
(01-Nov-2017 18:22)אופיר34 כתב:  
(01-Nov-2017 17:56)yaron73 כתב:  העניין הוא בדיוק כמו ריאל מדריד רק תעביר את זה למונחים ישראליים. אם לאיסקו יש סעיף שחרור של 500 מליון יורו אז לעלי מוחמד צריך להיות סעיף שחרור של מינימום 6-5 מיליון יורו. אם הדוגמאות מחו"ל לא טובות אז יש את מכבי פ"ת (לוזון) ומ.ס אשדוד (בן זקן) שעושות את זה יפה מאוד בשוק האירופאי והישראלי.

אבל מסבירים לנו שוב ושוב את הקשר הישיר שקיים בין גובה החוזה של השחקן לעלות השחרור שלו. אם שחקן מרוויח 100 אלף דולר (סתם זורק) כנראה שאתה לא יכול לקבוע סעיף שחרור של 6 מיליון דולר.
ולגבי פ"ת ואשדוד, גם פה הסבירו לנו. אצלם מדובר בשחקני בית שגדלו במועדון, בלי סעיפי שחרור ועם הרבה השבחה (וכמובן עם האסרטיביות של הלוזונייה...) ולכן סכומי המכירה הרבה יותר גדולים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לא נריב מי צודק ומי טועה. שיקום האדם שיגיד שאם נפסיד את עלי לאיזה קבוצה בישראל תמורת מיליון דולר לא ירגיש שחזרנו כמה שנים לאחור. אנחנו משקיעים אנחנו זורעים אנחנו מגדלים ומישהו אחר קוצר את הפירות. שיקום זה שהמחשבות האלה לא עוברות לו בראש. עלי מוחמד בלי מכבי נתניה עוד רץ בימי ששי בשעה 3.

לא יקום האחד הזה כי הוא לא קיים....
לכולם זה יכאב, אבל לבוא היום בטענות על החלטה מאד הגיונית שהתקבלה נכון ליולי 2016 זה לא הוגן לדעתי.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: מכבי ת"א ביררה לגבי עלי מוחמד. רוצה אותו בינואר - אופיר34 - 01-Nov-2017 18:37

קפיצה לפורום:


משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים