אנחנו רק במחזור החמישי אבל...
|
27-Sep-2017, 0:11
הודעה: #30
|
|||
|
|||
RE: אנחנו רק במחזור החמישי אבל...
(26-Sep-2017 23:53)אופיר34 כתב:(26-Sep-2017 23:01)עידן444 כתב: ניקו משחק רק לרוחב?טוב... בוא נעבור אחד אחד. טביעת עין חשובה. והתאמה חשובה. ושחקנים עם גישה חיובית. אתה רואה איך חגי וגולן חוגגים אחרי משחקים שהם לא משותפים, וגם שושן בעונה שעברה היה כזה- וזה מראה לך שיש כאן באמת חבורה איכותית. אושר עם השטויות שלו בשבת צועק לגלזר שמתחמם ליד הקו ״דן, אל תתאמץ יותר מידי... לאט לאט... שלא תפצע שוב״ והוא עונה לו בשיא הרצינות ״אני חייב לחמם טוב את ההמסטרינג לפני שאני נכנס״... אתה מבין שמדובר בזן אחר של שחקנים... לעומת זאת אנחנו רואים מה קורה עם הקאיודה הבא... אולי מבחינת כשרון הוא הקאיודה הבא... אבל התנהגות? לא סתם הבחור נזרק מכל מקום...(הכוונה לנגוקו למי שלא הבין שמאז ביתר תא רמלה כבר הספיק לא להוכיח את עצמו בקש ולהיזרק מהפועל ר״ג והפועל פ״ת...) בין 80 ל 130 יש 50 אלף דולר, כן? מה שתביא ב 80 זה לא מה שתביא ב 130... ושחקנים קצת יותר מוכחים ב 130 כבר כמעט לא קיימים אלא אם כן באמת קרה איתם משהו חריג(סטייל פירס שפתאום כושל במבדק רפואי בב״ש וביננו? קשר אחורי טוב אבל די מוגבל... או הובאן שמאבד את הראש והופך שולחן על המאמן שלו...אחרי שראינו את הטיפוס בארץ- כנראה זה הגיע למאמן כי הובאן זה באמת אישיות למופת!) קאיודה זה 1 ל... המון... כאילו הבאת שחקן שהוא רק מהיר... פתאום מתברר שהוא גם עם סופר יציאה מהמקום... וסופר תזמון בכניסה לעומק... וגם שחקן מאוד אינטיליגנטי ובעיני מעל הכל גם האישיות והיכולת להתחבר כפי שהתחבר... מקרה מאוד נדיר של שחקן בסכום של בקושי 100 אלף דולר שנותן תוצרת די מיידית ובעונה שניה כבר מסומן ככוכב. לא מכיר עוד דוגמאות כאלה מהשנים האחרונות... נוואקמה ומנגה שנותנים לי כדוגמה זה סיפור אחר לגמרי... שחקנים די מוכחים... בטח לרמה של הליגה שלנו... בלא מעט כסף...(סדר גודל של הוייבך וקייטה...) סיפור שונה לגמרי... |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: