שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אנחנו רק במחזור החמישי אבל...
26-Sep-2017, 16:54
הודעה: #7
אנחנו רק במחזור החמישי אבל...
בין פושה לקייטה יש הבדל עצום ואכן קייטה עד עכשיו נראה בינגו. לגבי השאר - יש הבדל בין מספר שחקנים ברמת ההסתגלות.
דיא ערן קייטה עמוס גולדנברג והויבך לא היו צריכים להעלות את הרמה שלהם. הם היו בליגה הזאת או בליגות טובות יותר. ברנקו אביב ועלי ואפילו תירם, העלו את הרמה שלהם ומי יודע לומר שהם שיחקו בליגה השניה עד השנה. לעומת זאת דידייה, שרם, ניקו, ויקי קובי מור וגם צעירי נשארו בליגה השניה . לצד הבלחות פה ושם אתה רואה שחסרה יכולת. גלזר הוא עדיין נעלם מבחינתי, לא ראיתי אותו מספיק בכדי לגבש דעה. לגבי בדש קוסטה וריביירו אני בדעה שלא נראה מהם הרבה השנה, לא חושב שזה מחדש משהו למישהו. לגבי אלקסלסי - לא ראיתי מספיק.

השחקן שעשה את קפיצת המדרגה המרשימה ביותר הוא סבע. אם רק ימשיך ככה זה פשוט יהיה מדהים. לגבי עלי - מה יש לי לומר שלא אמרו .. אני מקווה שהידיעה בוואלה לגבי החוזה שלו נכונה.

אז השורה התחתונה עד עכשיו היא שיש כשרון בקבוצה. מאידך יש פערי רמות, לעיתים קטנים לעיתים ניכרים בין חלקי הקבוצה השונים. העדר עומק ראוי כנראה יהיה בעוכרינו אם נשאף גבוה יותר, אני מתקן את התחזית - נכון להרגע, 6-9 נראה לי ריאלי למרות שלא שיחקנו עדיין נגד רוב הליגה .

Sent from my iPhone using Tapatalk

מרקו רויס - לא מילה גסה !
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
אנחנו רק במחזור החמישי אבל... - טל.מ - 26-Sep-2017 16:54

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים