שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
דקל קינן כבד לא מתאים למכבי נתניה
23-Apr-2017, 17:40 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 23-Apr-2017 על ידי 17:44 זאב רווח.)
הודעה: #8
RE: דקל קינן כבד לא מתאים למכבי נתניה
משה .ד היה פעם מצביא רומאי שהסנאט לעג לו כמו שעכשיו אתה לועג לי על " העצות " שלי לאייל סגל
הוא ענה להם ככה : " אתם לועגים לי אבל איני לעוג " .....
למה מה מבין האוהד אייל סגל יותר ממני וממך בכדורגל ? הוא אוהד אני טיפה יותר ממנו ההבדל בינינו שהוא בעל אמצעים שלי אין לא פחות ולא יותר ....אז תעשה לי טובה משה.ד את הליקוקים לפנכתו של אייל תשמור ביום שאין בו חמסין ....

אם הייתי בן זונה הייתי מבקש כמו הפנטזיונרים שכאן את מאור בוזגלו את נווקאמה ואת אחותם ....בשביל שיגיעו עוד 5000 אוהדים ויצעקו לאייל סגל בן זונה ב ותתפטר כי הוא לא הצליח להביא את רונאלדו אבל שנגרום לעוד אוהד/בעלים להתאבד או פשיטת רגל ? , כן אתן עצות בחינם גם ככה אם רוצה יקבל לא ירצה זכותו !!!

אני מודה על כל מה שעשה וכן כועס אם לא ימשיך ללכת בזהירות ולא להשתולל ולא להכנס לפאניקה גם כשיהיה מצבים קשים והגלים אצל האוהדים יגבהו בראש והפה המסריח שלהם יעבוד שעות ספייר

צריך להמשיך בקו שכולם אומרים שזאת הצלחה , צעירים , רעבים , וזולים !!! אפילו במחיר של ירידת ליגה שווה לבנות את מחלקת הנוער כמו שצריך , לבנות את הקבוצה הבוגרת כמו שצריך ....והכי חשוב לשמור על מי שיוציא את הכסף וערב לניהול כמו שצריך !!!
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: דקל קינן כבד לא מתאים למכבי נתניה - זאב רווח - 23-Apr-2017 17:40

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים