בושה וחרפה משטרת ישראל
|
07-Feb-2017, 16:31
הודעה: #1
|
|||
|
|||
בושה וחרפה משטרת ישראל
סתיו שחם
אני יושב ושותק כבר 36 שעות מאז האירוע במשחק בשבת בין הפועל כ״ס ולהפועל ת״א בו הותקף גיא בלום - סמנכ"ל המועדון ומנהל האירוע מטעם המועדון, ע״י אחד מהשוטרים במשחק. כבר 36 שעות אני לא מוצא לעצמי מנוח! כבר 36 שעות שהתמונה לא יוצאת לי מהראש! תאמת, שתקתי עד כה כי פחדתי לצאת כנגד משטרת ישראל. אבל החלטתי לשבור שתיקה כי עובד שלי הותקף בברוטאליות במסגרת תפקידו בעבודתו במועדון ע״י שוטר בתפקיד, תוך כדי שמשפילים אותו לעיני כל. התמונה בה חזיתי של עובד שלי אזוק באזיקים, מופל על ברכיו באלימות, ונמצא חסר אונים למול גדוד שוטרים זועמים - אינה נותנת לי מנוח. נפל דבר בכדורגל הישראלי בו בעל תפקיד במועדון כדורגל בליגת העל המבצע את תפקידו - מותקף ע״י שוטר, ואחר כך נאזק באזיקים, ומובל מחוץ לאיצטדיון בברוטאליות לעיני כל - לא היה כדבר הזה מעולם. ולמה? כי אותו שוטר טייל במהלך המשחק למול כל הקהל ומצלמות הטלוויזיה תוך שהוא אוחז במגש של אוכל בניגוד להנחיות (ראו תמונה) כי גיא בלום, מתוקף אחריותו על ניהול המשחק מטעם המועדון ניגש לשוטר וביקש ממנו לחדול מכך ולרדת מכר הדשא בהתאם להוראות המנהלת. ומה עשה השוטר? נגח עם עם ראשו בפניו של גיא לעיני הקהל (ראו תמונה) גיא ביקש את פרטי השוטר על מנת להתלונן עליו. ומה עשה השוטר? קרא לשוטרים נוספים והם הסתערו על גיא, אזקו את ידיו מאחורה, והובילו אותו מחוץ לאיצטדיון בברוטאליות! (ראו תמונות) היום בבוקר הנחתי את היועצים המשפטיים של המועדון לפעול בכל האמצעים המשפטיים העומדים לרשותנו כנגד אותו שוטר אלים. עדכנתי את ראשי ההתאחדות והמנהלת על מנת שיפעלו גם הם מתוקף אחריותם לענף הכדורגל שלנו ולניהול משחקי הכדורגל בליגת העל. את התמונות לא הצלחתי להעביר אבל זה בדיוק מה שרשום שם כל היסמניקים שם כמו חמאסניקים כולם רעולי פנים שלא יזהו אותם. Sent from my LG-D855 using Tapatalk אין אחד אשר יבין את סוד האושר. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים