שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר
05-Feb-2017, 22:26 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 05-Feb-2017 על ידי 22:41 אלדד.)
הודעה: #109
RE: פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר
(05-Feb-2017 22:12)אופיר34 כתב:  
(05-Feb-2017 20:20)Gadi כתב:  מה זה מתחיל ליפול האסימון? אתה כמו הביטוי על שעון עומד רק שברגע שהוא מדייק הוא אומר שהוא היה מדויק כל הזמן.

ערן לוי עד הפציעה בגב העלה אותנו ליגה, הביא אותנו הכי קרוב שיש לתואר מאז שהומצאה הנורה והיה חלק משמעותי בהישארות שלנו בליגה על ומחוץ למגרש ובחלק הראשון של העונה בו סגרנו מינוס 9 והדבקנו את הצמרת בשלב מוקדם. על הדרך הוא גם התווכח עם כמה שופטים וצעק על כמה שחקנים (אגב לדעתי גאל מרגוליס לא צעק על אף אחד בימי חייו).
גם אם הוא ימשיך להיראות רע כמו שהוא נראה בתקופה האחרונה זה לא ישנה מה שהוא נתן עד היום וגם אתה יכול להודות שלמרות שהוא לא בא לך טוב בעין מהרגע הראשון את התרומה שלו הוא נתן מעל ומעבר. מכאן והלאה יהיה יותר פשוט להתווכח על מה עושים איתו מעכשיו.

אף פעם לא התכחשתי למספרים שלו ובעיקר לתרומה שלו מחוץ לדשא וגם אמרתי את זה לא מעט פעמים, אבל זה ממש לא חזות הכל. בדיוק כמו שהמספרים של ראובן עטר מדהימים במכבי נתניה והוא אף פעם מבחינתי לא היה מאמן (וכנראה גם לא יהיה).

אני אוהד כדורגל ,לא סטטיסקאי ולא אוטוביוגרף של ערן לוי.
שאני בא לראות את הקבוצה שאני אוהב אני רוצה לראות שחקנים מחויבים שמכבדים את המועדון שמשלם להם משכורת ואת הקהל שבלעדיו הם לא שווים כלום.
שאני רואה את ערן לוי אני לפעמים מרגיש שמזלזלים בי ובמועדון. ששחקן ב 2017 נראה על הדשא כמו נהג משאית בן 50 עם כרס שבקושי זז על המגרש, שמאבד כדורים בצורה מחפירה ,שצועק על כל העולם ואשתו ,שמבטל שחקנים במגרש אז כן, תסלחו לי, זה מוציא אותי מדעתי ולא גול לחיבור ולא בישול בדקה 95 ישנו את דעתי עליו.
ואני אומר לכם את האמת, אני באמת לא חושב שערן ממרום גילו יכול כבר לשנות משהו בגישה שלו ,ולכן אם למכבי נתניה יש שאיפות קצת יותר גדולות מאליפות הליגה השנייה או מהשרדות בליגת העל באמת שהגיע הזמן להחליף דיסקט.

וכל מי שסבבה לו המצב הזה שיבושם לו. רק אל תכריחו גם אותי להצטרף למקהלת הגרופים הזאת.

מה לעשות שאתה אוהד קבוצה פצועה בליגה השנייה עם תקציב מוגבל ומכובד, ושחקן עם חצי הכישרון של ערן + כושר גופני לא יגיע אלינו בעתיד הקרוב
תגיד תודה שיש לך שחקן כזה בקבוצה, וכשהוא כבר לא יהיה כאן בטוח שאתה תתגעגע אליו בדיוק כמו שכולנו התגעגענו אליו שנה שעברה
מעניין מה היו הטענות אילו היית אוהד אשדוד/אשקלון/רעננה/כפר סבא היו לך שם יופי של שחקנים שנראים כמו שחקנים (ולא כמו נהגי משאית) וגם יודעים לרוץ יופי יופי
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אלדד's post:
yaron73 (0606-0202-2017201720172017)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר - אלדד - 05-Feb-2017 22:26

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 14 אורחים