שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר
04-Feb-2017, 22:50 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Feb-2017 על ידי 22:54 פיליפצ'וק.)
הודעה: #74
RE: פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר
(04-Feb-2017 22:16)זיו פלם כתב:  בכושר שערן נמצא ( ולא הוא לא כשיר ל 90 דקות ) מוטב היה לפתוח איתו על הספסל

אין עוררין על היכולות שלו ועל מה שהוא נותן אבל בצורת המשחק שנתניה שיחקה בשני המשחקים שהוא היה בהרכב ראית ששני שחקנים נעלמו ולא הורגשו במשחק (דיא סבע , ודנון ) הקהל שרק בוז ובצדק על החילוף של דיא כי מי שהיה צריך להיות מוחלף זה ערן .
שוב יבוא כל אוהבי ערן ויגידו אבל הבישול שלו ניצח את המשחק נגד ירושלים והבישול שלו הביא לנו נקודה אז אני אומר נכון אתם צודקים אבל אני משוכנע שבמידה והוא לא היה בהרכב הקבוצה הייתה משחקת יותר משוחרר.

לא מכיר "אם" בכדורגל.
בינתיים מול שעריים בלי ערן לא ראיתי קבוצה משוחררת.
מול ראשל"צ בגביע בלי ערן לא ראיתי קבוצה משוחררת ואם ערן היה בתחילת המשחק על המגרש והיה בועט את הפנדל במקום דיע, אז אולי לא היינו מודחים.

(04-Feb-2017 21:54)אופיר34 כתב:  
(04-Feb-2017 21:30)פיליפצוק כתב:  אתה יכול להישאר בבית כי ערן לא בא לך טוב בבית, אני בטוח שהרבה אחרים יגיעו לראות במיוחד את ערן (בריא).

בוא אני ארגיע אותך, אני אמשיך להגיע למשחקים גם אם אתה תשחק במקום ערן... אני בניגוד לאחרים לא אוהד על תנאי את הקבוצה הזאת.

ומציע לך לפשפש קצת בעמוד האוהדים בפייס כי לפי מה שקורה שם לא בטוח "שהרבה אחרים יגיעו לראות במיוחד את ערן"

אז עכשיו עמוד האוהדים זו האינדקציה שלך?
10 קשקשנים אנטי ערן קבועים ועוד 20-30 נסחפים זאת "בהחלט" אינדיקציה.
מה שכן אני בטוח שכל אותם קשקשנים ידעו לקפוץ בגול אתמול (בישול של ערן להזכירך) ואח"כ לרוץ וליילל בפייסבוק.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: פורסם ההרכב למשחק היום נגד נשר - פיליפצ'וק - 04-Feb-2017 22:50

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים