שלח תגובה 
 
דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
גביע המדינה היום נגד ראשל"צ בשעה 14:00 למה אתם ישנים ??
08-Jan-2017, 12:24
הודעה: #72
RE: גביע המדינה היום נגד ראשל"צ בשעה 14:00 למה אתם ישנים ??
(08-Jan-2017 11:58)אופיר34 כתב:  העקיצות של כל הגרופים של ערן לוי לא יעזרו.
לאף אחד אין זכות להטיף לא לי ולא לכל אחד אחר שמעז לבקר את ערן לוי. ההליכה העיוורת הזאת אחרי שחקן תוך התעלמות ממה שכולנו (עם דגש על כולנו) רואים על הדשא, באמת לא מובנת לי.
אין פה שום שנאה חלילה או אנטי או משהו אישי. זה נטו כדורגל ומיקצוענות ומה שאנחנו רואים מהשחקן הזה בלא מעט משחקים מאד רחוק מההגדרה הזאת.

תבקר את מי שאתה רוצה אבל כשהביקורת שלך תהיה אינטרסנטית ולא מדויקת אנחנו נדאג לבקר את הביקורת שלך. אל תצטט בכל משחק בעיות התנהגות של ערן אם אין כאלה באותו המשחק.
שום גרופים. ערן לוי הוא השחקן הכי טוב ששיחק במועדון בשנים האחרונות וזאת מלבד העובדה שהוא הנהיג וחיבר את חדר ההלבשה במצבים קשים מאוד.
בשביל שחקן כזה קונים כרטיס למשחק. לפני שהוא הגיע למועדון בקדנציה השניה מודה שאני לא סבלתי אותו , אבל גם מודה שלא הכרתי את כל היכולות שלו (מסירה וראיית משחק).
אני שונא טקסים , מחוות , תשורות ושטויות אבל באנגליה היו מקימים בשבילו פסל מחוץ לאיצטדיון ופה אתה רואה רק שלילי ומבקר.
לצערי אתה ודומיך הם הסיבה שאין פה תרבות של כדורגל. כי אתם לא מכבדים אף אחד.

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes yaron73's post:
אלדד (0808-0101-2017201720172017)
שלח תגובה 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: גביע המדינה היום נגד ראשל"צ בשעה 14:00 למה אתם ישנים ?? - yaron73 - 08-Jan-2017 12:24

קפיצה לפורום:


משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים