גביע המדינה היום נגד ראשל"צ בשעה 14:00 למה אתם ישנים ??
|
07-Jan-2017, 20:55
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-Jan-2017 על ידי 20:57 אופיר34.)
הודעה: #36
|
|||
|
|||
RE: גביע המדינה היום נגד ראשל"צ בשעה 14:00 למה אתם ישנים ??
(07-Jan-2017 17:43)yaron73 כתב:(07-Jan-2017 12:38)פיליפצוק כתב: הקשקשן אופיר34 שכח לציין דבר אחד בפוסט "המרגש" שלו. אדון פיליפצ'וק, לא יעזור לך בית דין. אתה יכול להמשיך להדביק לי מהיום ועד מחרתיים את כל התיאורים המפגרים שלך. מזמן כבר הפסקתי להתרגש מהתגובות האמוציונליות וחסרות הפרופורציות שלך. אז אני אומר לך שוב (וגם לך ירון) - אתם לא צריכים ללמד אותי מי זה ערן לוי. האמינו לי שאני מודע לכל מעלותיו ורגעיו הגדולים, אבל לצד זה אני מצפה משחקני כדורגל מיקצוענים להתנהל במגרש כמו ששחקני כדורגל ב 2017 צריכים להתנהל. והוא יכול להיות עם רגל שמאל אימתנית, ולגמור לי משחק בכדור עונשין מ 30 מטר, ולתת פעם ב כדור לגול . כל זה עדיין לא נותן לו לגיטימציה לשחק עם עודף משקל,לאבד איספור כדורים במשחק, לעמוד כמו תמרור במשחק, לבטל שחקנים לידו, לקבל צהובים על שטויות, לצעוק על כל העולם ואשתו ועוד ועוד.... אם אתם מוכנים לחיות עם חוסר המיקצוענות הזאת שיבושם לכם, אני לא מוכן. ועוד מילה, עשו טובה עם הספקולציות על שנה שעברה. קבעתם כבר שעם ערן לא נפצע אנחנו נשארים...בחייאת רבאכ, בשנה הזאת גם עם מסי היה משחק אנחנו לא נשארים. די עם השטויות. |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 21 אורחים