שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אלון נצר עוד פספוס של שחקן שהיה פה והיום בליגת העל !!!
27-Jan-2014, 10:00 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 27-Jan-2014 על ידי 10:00 פיליפצ'וק.)
הודעה: #29
RE: אלון נצר עוד פספוס של שחקן שהיה פה והיום בליגת העל !!!
(27-Jan-2014 1:32)דוד חטב כתב:  אולי הסיבה זה ניהול מקצועי אולי , קבוצת בוגרים מפריעה כי יש לחץ מיידי להצלחה ...
באחריות אחד כמו חסן סרחן לו היה בטוברוק מזמן היה משחק בליגת העל בדיוק כמו ויקטור מרעי ...
התפקיד של המועדון הוא פשוט להוציא את המיטב מכל שחקן ופה לצערי בזבזו את ריף , את אבנד ...ועוד מלא שחקנים שהם כשרונות מטורפים שבוזבזו ...
תבין רוב השחקנים שאין להם תמיכה חזקה מהבית פשוט נופלים ...

אני לא מבין אותך, מה זה תמיכה? מה זה מוסד שיקומי.
אתה שחקן כדורגל, סיימת גיל נוער, צא החוצה, תוכיח את עצמך ותחזור לקבוצה הבוגרת בדלת הראשית.
לטעמי, חוץ משחקנים שהם נחשבים ל"עילוי" בקבוצת הנוער, כל השאר להשאיל ומי שטוב ויוכיח את עצמו בליגה לאומית/ליגת העל שיחזור בחזרה.
לא נותנים חולצת הרכב בוגרים לכל שחקן שעונה מהנוער, צריך להזיע בשביל לקבל את חולצת הבוגרים, זה המסר שצריך לעבור.
השמות שהזכרת: ריף, אבנד, וייסברג וכל החבר'ה האלה התגלו כבלוף חסרי עמוד שידרה (כל אחת מהסיבות שלו) ונעלמו אי שם בקבוצות קיקיוניות.
אני כן הייתי רוצה בבוגרת שחקנים שהוכיחו את עצמם כמו אלון תורג'מן, דיע סבע, אלמוג כהן, חן עזרא, דודו ביטון, בן ווהבה ואייל גולסה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אלון נצר עוד פספוס של שחקן שהיה פה והיום בליגת העל !!! - פיליפצ'וק - 27-Jan-2014 10:00
עסק מורכב - אייל ס - 27-Jan-2014, 14:23

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים