שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אם הייתי הבעלים (ולא אוהד פשוט ביציע)
06-Nov-2016, 22:45
הודעה: #90
RE: אם הייתי הבעלים (ולא אוהד פשוט ביציע)
(06-Nov-2016 1:45)טל.מ כתב:  הבעיה שלי נעוצה בזה שאתה לא קורא את מה שאני כותב . וערן לוי לא רץ יותר מכולם. מה שאייל אמר הוא שהוא יעיל יותר מכולם. בנוסף אני לא אמרתי שערן לוי צריך לרוץ יותר מכולם. טענתי שהשנה הוא שכונתי יותר מפעם ועל כן הייתי שמח אם היה לו מחליף ראוי והוא היה יורד קצת לספסל. בנוסף טענתי שהייתי שולח את בדש ליציע או הביתה, ומדדי הריצה שלו לא עושים רושם אחרי שרואים אותו במשחק. אז אם אתה לא מדייק אפילו בקצת ממה שאמרתי איזה כבוד אתה רוצה ואיך אלמד ממך ..?
ערן לוי שחקן מוכשר ומעצבן. ברגע שהמעצבן מאפיל על המוכשר ולא משחק אחד אלא מתחילת הליגה, צריך לעשות סדר. זה נראה עפ התוצאה נגד לוד שגם סלובו הבין שדי נגמרה החגיגה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני חושב שאתה מדבר יותר על הסטיגמה מהעבר. ערן לוי הוא שחקן אכפתי וכשרוני ובהחלט הלב והמנוע של הקבוצה. הוא משקיע בכל משחק ורואים שאכפת לו. כמות השערים והבישולים יכולה להעיד על היעילות שלו.
ביום שבת הייתי במשחק של בני יהודה נגד קרית שמונה. יש בהרכב של בני יהודה מספר גדול של שחקנים כולל זרים יקרים שלא עושים כלום חוץ מלעמוד על המגרש. באמת שקשה לי להבין את הביקורת על ערן. מה אפשר לדרוש יותר משחקן ?

"כל החיים בלב את אלופה"
צפה באתר של משתמש זה מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אם הייתי הבעלים (ולא אוהד פשוט ביציע) - yaron73 - 06-Nov-2016 22:45

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים