שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
והיה אם , אם נעלה ליגה , מי נשאר מי עוזב ?
01-Oct-2016, 17:48
הודעה: #13
והיה אם , אם נעלה ליגה , מי נשאר מי עוזב ?
(01-Oct-2016 17:28)עידן444 כתב:  
(01-Oct-2016 17:15)אלון כתב:  
(01-Oct-2016 14:54)עידן444 כתב:  יש לנו שלושה שבועות של שעמום ולכן אולי מתקבל על הדעת להעלות פוסטים הזויים כמו זה אחרת הפורום יהיה סטטי לגמרי חוץ מפה ושם ויכוחים על פוליטיקה והעלבות אישיות בין אריאל לזאב רווח- אבל בגדול מוקדם מוקדם מוקדם.
מה שמעודד זה שבתחילת העונה היו לי ויכוחים רבים עם אנשים שאמרו שאין שום סיכוי ולא ריאלי לעלות ליגה(אביתר לנג, שבפורום הזה הוא לרוב רק צופה, אחד מהם) והיום אני שמח שאנחנו לגמרי בליגה במרחק שני משחקים ממקום שני כשאנחנו רק במחזור השישי מה שאומר שאנחנו כרגע לגמרי בתסריט האופטימי והרוב מאמינים בקבוצה וביכולת שלה לעשות את זה.
בתקשורת מגזימים וכולם מדברים על נתניה כעולה בטוחה וזה מאוד מאוד מטריד אותי- הרבה יותר מהיכולת של עכו(שלדעתי אם לא תעלה ליגה זו תהיה הפתעה ענקית), מכבי ת״א ב׳ והפועל ר״ג.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מדויק. ועוד התווכחו איתי (לא זוכר עם זה פה) כשאמרתי שאנחנו לא הקבוצה מספר אחת...

אלון, אני לא הייתי רץ להגיד מי כן מספר אחת או לא מספר אחת. פתחנו טוב וניצחנו את שתי הקבוצות שאתה כביכול טוען שיותר טובות ועל הדשא אנחנו במקום הראשון.
עכו ואנחנו קבוצות שבנויות לעלות ולהם אין את ה 9- ולכן אני בטוח בעליה שלהם יותר מאשר בשלנו. ר״ג לדעתי במומנטום שיחלוף. מכבי ת״א ב׳ קבוצה מאוד מוכשרת עם מאמן טוב אבל לעלות ליגה? לא יודע... את האינטרס של מכבי ת״א זה בטח לא ישרת...
הליגה ארוכה ואנחנו חייבים להתמיד.
הכי מפחידים אותי זה משחקים במגרשים כמו עפולה, נצרת עילית ואתמול ראיתי שאפילו בראשל״צ הדשא לא ראוי אפילו למרעה צאן.

יש היום לליגה הזו חשיפה כל כך גדולה- למה המשטחים נראים ככה? מה הבעיה לגרום לדשא להראות נורמלי?

אני גם לא רץ להגיד מי הקבוצה מספר אחת. אבל מעכשיו לתכנן את העונה הבאה בליגת העל נראה לי קצת הזוי...

מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
והיה אם , אם נעלה ליגה , מי נשאר מי עוזב ? - אלון - 01-Oct-2016 17:48

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים