והיה אם , אם נעלה ליגה , מי נשאר מי עוזב ?
|
30-Sep-2016, 9:43
הודעה: #1
|
|||
|
|||
והיה אם , אם נעלה ליגה , מי נשאר מי עוזב ?
יש עכשיו פגרה וחגים וטוב שכך .
בוא ונראה מה יקרה אם נעלה ליגה ? אין ספק הצוות המקצועי ברמה גבוהה מאז רוני לוי ורונן גבאי אחרי המון שנים , הלוואי ויחתימו לכמה שנים שיהיה רצף ... שוער : אם ימשיך כך דין גל שוער שלנו להרבה שנים , אבל הוא חייב להשתפר ולהתקדם להיות שוער מספר 1 בליגה כי הטובים ביותר צריכים להיות בנתניה !!! המגן השמאלי מור מתאים בהחלט גם לליגה הראשונה - צריך להישאר , הזר נראה לי מיותר ... כחלון - חייב לשפר עצמו בהתקפה שלא יפחד לעלות כשצריך , אם לא העמדה הזאת שלו בנתיים לא מספיקה לליגה הראשונה , היום מגן הוא כמו קיצוני , כחלון לתשומת ליבך . ורגוץ' בלם טוב ושקט אבל צריך לראות האם מספיק מול החלוצים של הליגה הראשונה , אפשר לבחון זאת רק אם נתקדם בגביע המדינה .... שינה - ללאומית מצוין , לליגת העל ראה ערך ורגוץ' פאדול - הכי בטוח בנתיים להישאר בגלל הגיל והפוטנציאל הקישור האחורי : מוחמד לדעתי חייב להחתים לכמה עונות , ככה גם אולסק , שניהם שחקנים חכמים ואנרגטיים , רביד אם ימשיך בכושר שפתח את העונה שווה בהחלט , זיו , וכאן לדעתי נצטרך להיפרד מטגה בהחלט היה טוב לצרף אותו לאחד מהצוותים במחלקת הנוער , אדם טוב מקצועי שעבר הרבה קשיים בקריירה ( קריאות הבוז מהקהל חסר הסבלנות בתחילת דרכו ) אדם כזה יכול לתת דוגמא להרבה צעירים אתיופים ולא אתיופים . בעמדה זו נצטרך להתחזק בעוד שחקן טוב כשהעדיפות היא להביא מהנוער בנוסף לזיו . הקישור הקדמי : ,אני פשוט מתענג על ערן לוי ודיע סבע ואביב אברהם , הכניסה של אביב אברהם לרוטציה מחזקת את הקישור הטוב , שלושתם צריכים להישאר בוודאות , בנוסף אליהם צריך עוד קשר קדמי מצוין , אם אפשר להביא את ברשצקי אז יש לנו קישור לליגה הראשונה בין הטובים בארץ , אם לא אז אולי ישראל זגורי , או שחקן זר . בהתקפה : בנתיים אני לא מתלהב מאף שחקן , רועי דיין לא רע , בדש טעון הוכחה , קוגבניה פוטנציאל , דנון פרווה בנתיים .... לדעתי אם ההתקפה שלנו לא תהפוך לדורסנית אז נצטרך פרט לקוגבניה להביא חלוצים זרים חדשים . הבעיה בחלוצים זרים שהטובים באמת באירופה ויקרים מאוד , באפכיקה כדאי כבר עכשיו לעקוב בליגות האפריקניות ולחפש מציאות כמו קיודה , ניגריה , גאנה , קמרון , חוף השנהב ....אפשרי גם פורטוריקנים עם המלצות של לואיש מארין , הונגרים בהמלצות של לאסלו צה .... רוב השחקנים צריכים להישאר ולהוסיף חיזוק במקומות שצריך . |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: