שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
אייל סגל תהיה חזק אל תתחיל לעשות טעויות
16-Jul-2016, 9:09
הודעה: #33
RE: אייל סגל תהיה חזק אל תתחיל לעשות טעויות
(16-Jul-2016 8:26)דוד חטב כתב:  
(15-Jul-2016 17:07)עידן444 כתב:  מה היתרון של דור פרץ על שון ויסמן?

Sent from my iPhone using Tapatalk

דור פרץ אני מכיר....
יכול ששון ויצמן הברקה הלוואי...לא מכיר...
דור פרץ שחקן מצויין...עם גולים בליגת העל....

חטב דור פרץ(אחיו של ריף פרץ) שחקן ניפלא,להערכתי אתה מבלבל בינו ובין דור חוגי.
אכן דור פרץ כילד בשמיניות הבקיע בצרורות,אך ב11 הפך לשחקן קישור והיום משחק בקישור האחורי במכבי ת"א(הבקיע כשחקן בוגרים שער 1,כשחקן נוער 4 שערים).
אגב,שון וויסמן ששיחק 2 עונות בנוער של מכבי חיפה הבקיע 37 שערים ובעונה השלישית שלו כחריג התחיל בעכו שם לא צלחה דרכו וסיים במכבי חיפה כשחקן חריג גיל והבקיע 4 שערים מינואר(כשתיפקד כשחקן כנף).
מדובר בשחקן שיכול לשחק(כמו דידייה) גם בכנף וגם כ9,מהיר וחזק..ולהערכתי זו שיטת המשחק של סלובו(לחץ גבוה מצד אחד ומהירות מצד שני)ולכן הוא בחר בו.
אגב,השחקן השני שהיה מועמד היה גאל מרגוליס שמבחינת כישרון איש לו חולק על יכולותיו והשנה האחרונה בנתניה לא עשתה לו(ולנו) טוב.

השחקנים הצעירים והמוכשרים האלו,יכולים מצד אחד להתפוצץ(והרווחנו בגדול) ומצד שני להעלם(עדיין ללא קבלות בבוגרים),אני מאמין בסלובו,בסגל שהוא בחר ובעיקר בנו שנוכל כקהל לחבר אותם למועדון ולתת את כל כולם.

קוריוז קטן לסיום(כדי להבין איך זה עובד אצל השחקנים הצעירים),בעונת 89/90 עלו לבוגרים של מכבי חיפה אייל ברקוביץ ויניב כהן,אייל חימם היטב את הספסל ויניב הוקפץ להרכב הבוגרים,במשחקו השני כבוגר הבקיע שלשער לרשת בית"ר ת"א(לא זכור לי מקרה דומה...)הוא המשיך באותה דרך עוד מספר משחקים והבקיע סה"כ 9 שערים באותה עונה וזהו...בהמשך העונה אייל ברקוביץ החליף את מקומו והשאר היסטוריה.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אייל ס's post:
אלון (1616-0707-2016201620162016)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: אייל סגל תהיה חזק אל תתחיל לעשות טעויות - אייל ס - 16-Jul-2016 9:09

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים