זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
|
04-Jul-2016, 22:10
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-Jul-2016 על ידי 22:29 עידן444.)
הודעה: #83
|
|||
|
|||
זה הסגל שאמור להעלות אותנו ליגה
(04-Jul-2016 21:59)זיו פלם כתב:(04-Jul-2016 21:40)עידן444 כתב: יש למישהו רשימה מסודרת של כל המושאלים? באתר ההתאחדות כבר רוקנו את זה אבל מהזכור לי היו שם מעבר לאלה שראיתי ברשימה שח האימון הראשון גם אביב עזריה, סתיו זלאיט, ג׳בארין(לא זוכר את השם הפרטי), חמזה בארי(לא רלוונטי), לירן שריקי. תודה. לא ראיתי אותו ברשימה אבל אולי פיספסתי. ראיתי רק את אלעד. ולא יודע למה זכרתי גבארין במקום אגבריה... Sent from my iPhone using Tapatalk (04-Jul-2016 22:05)אלדד כתב:(04-Jul-2016 21:40)עידן444 כתב: יש למישהו רשימה מסודרת של כל המושאלים? באתר ההתאחדות כבר רוקנו את זה אבל מהזכור לי היו שם מעבר לאלה שראיתי ברשימה שח האימון הראשון גם אביב עזריה, סתיו זלאיט, ג׳בארין(לא זוכר את השם הפרטי), חמזה בארי(לא רלוונטי), לירן שריקי. יש דברים שגם אעשה בהתנדבות. להתפרנס מכדורגל זה חלום שנגנז בינתיים בשלב זה של חיי אבל מי יודע... יש דברים שאעשה בהתנדבות. סיכוי גדול שאנהל מעקב די רציני אחר שחקני הסגל שלנו עבור פרויקט כלשהו. במידה ויהיה שיתוף פעולה ויתנו לי אינפורציה שאבקש מהמועדון זה יהיה ברמה גבוהה יותר. הבעיה היא שאנשי המקצוע בארץ עדיין לא מספיק פתוחים לעניין וסומכים רק על עצמם ועל סוכנים שהם עובדים איתם(וברור לכל שלסוכן יש אינטרס- שתיקח את השחקן שלו- בטח שחקן שאין לו ביקוש- אבל למרות האינטרס המובהק של הסוכן ככה זה עובד...). אבל אני מאמין שלראות דוחות מסודרים שמגבים את הדעה שלך על השחקן ורמת ההתאמה שלו זה משהו שאיש מקצוע רציני ישמח לראות כי זה שונה מלבוא ולהגיד- ״וואי וואי, ראיתי אתמול שחקן בכפר יונה- אין דברים כאלה! תותח! חייבים לקחת אותו הוא הולך להיות כוכב!״- כי עם זה באמת שאין לך יותר מידי מה לעשות... סביר להניח שגם כל יומיים יבואו אליך עם שם אחר למישהו שהוא ״שחקן שחקן״. דברים שדורשים יותר זמן. שדורשים לעקוב אחרי שחקנים בקבוצות אחרות בלאומית או בליגות יותר נמוכות ולמלא דוחות על סמך צפיה בלייב- אלה דברים שכבר דורשים מעבר למה שאפשר לעשות בהתנדבות אבל בטח לא עבור סכומים שהם מעבר לשכר מינימום. Sent from my iPhone using Tapatalk אגב, גם לסמן זרים מראש ולעקוב אחריהם יכול להיות חלק מהחבילה. שיחוק בהבאת זר צעיר יכול להיות שווה הרבה כסף והיום בהחלט אפשר לעשות את זה. הכל עניין של השקעה ויסודיות. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 21 אורחים