רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת ..
|
11-Jan-2014, 22:16
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-Jan-2014 על ידי 22:17 avidan18.)
הודעה: #4
|
|||
|
|||
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת ..
(11-Jan-2014 21:54)טל.מ כתב: ואני מסכים עם כל מה שאמרת כי גם אני הייתי שם ביציעי העץ וגם אני הבנתי אחרי כל ההחמצות האלה שיש מצב שנאכל אותה.. הפחד היחידי שלי הוא שנתחיל כדור שלג מכאן בגלל ההעדרות של ערן לוי והפציעה של קובי חסן. אני טוען שהעלייה רחוקה רחוקה מאוד. הדבר היחידי שאני יכול לקוות לו שיוסי מזרחי ימצא את השילוב הנכון לשני המשחקים הבאים כי לצערי בלי ערן לוי אנחנו קבוצה אפורה מאוד. ועוד משפט - אני מבין שהשוק חלש, קשה למצוא מציאות וכל מי ששווה משהו לא רוצה לשחק בלאומית. בכל זאת - קשר נוסף הוא צורך הכרחי. אכן התגלגל לי בראש - אפשרות של משברון , כולל העונש ? הצפוי מחר...אבל : אחרי הודעתו של אוהד לויטה אתמול וכמו גם האפשרות שקובי חסן כן עשוי לחזור והתפתחות שכבר היתה לא אחת מעבר לכדורגל: אפשרות שמעז - ההעדרות של ערן לוי , יצא מתוק : קובי , שליו או ... יקחו מנהיגות ויתעלו לעבר יכולת משובחת שלא באה כל כך לידי ביטוי במהלך העונה לצד ערן ואני מדבר על תהליך טבעי חיובי ושאינו כנגד אף אחד . יחד עם זאת אולי ההרחקה וחוסר ההתגברות ( חלילה...) של הקבוצה על המצב , תוביל גם להחלטה , שנחוץ להשקיע בעוד קשר מוביל ועדיף כבר העונה. לסיום : השחקן ה 12 - קהל שברובו ראוי להרבה מחמאות , מהוה גם בסיס איתן לאופטימיות . (11-Jan-2014 22:13)זיו פלם כתב:כן ירבו ..בשורות טובות . חן חן(11-Jan-2014 21:54)טל.מ כתב: ואני מסכים עם כל מה שאמרת כי גם אני הייתי שם ביציעי העץ וגם אני הבנתי אחרי כל ההחמצות האלה שיש מצב שנאכל אותה.. הפחד היחידי שלי הוא שנתחיל כדור שלג מכאן בגלל ההעדרות של ערן לוי והפציעה של קובי חסן. אני טוען שהעלייה רחוקה רחוקה מאוד. הדבר היחידי שאני יכול לקוות לו שיוסי מזרחי ימצא את השילוב הנכון לשני המשחקים הבאים כי לצערי בלי ערן לוי אנחנו קבוצה אפורה מאוד. ועוד משפט - אני מבין שהשוק חלש, קשה למצוא מציאות וכל מי ששווה משהו לא רוצה לשחק בלאומית. בכל זאת - קשר נוסף הוא צורך הכרחי. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
הודעות באשכול זה |
רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - avidan18 - 11-Jan-2014, 21:38
רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - טל.מ - 11-Jan-2014, 21:54
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - זיו פלם - 11-Jan-2014, 22:13
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - avidan18 - 11-Jan-2014 22:16
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - לואיס מריןןןןן - 11-Jan-2014, 22:23
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - אני gad - 12-Jan-2014, 0:51
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - avidan18 - 12-Jan-2014, 1:39
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - אני gad - 12-Jan-2014, 1:23
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - אריאל - 12-Jan-2014, 2:35
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - לואיס מריןןןןן - 12-Jan-2014, 2:51
RE: רק הפסד שני העונה - מרגיז ומשבית שמחה ובכל זאת .. - amir - 12-Jan-2014, 8:50
|
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים