כתבה מעניינת מאפליקציית ערוץ הספורט! סלובודן דראפיץ' חתם לשנתיים במכבי נתניה
|
04-Jun-2016, 13:05
הודעה: #61
|
|||
|
|||
RE: כתבה מעניינת מאפליקציית ערוץ הספורט! סלובודן דראפיץ' חתם לשנתיים במכבי נתניה
(04-Jun-2016 12:36)אייל ס כתב:(04-Jun-2016 12:27)אופיר34 כתב: שנה שנתיים זה לא בעייה. אני מפחד שזה יגרר לחמש שש... בפעם הראשונה שירדנו (ואני לא מדבר על 1960...) הייתי בן 18. אני זוכר שכבר אז הגנים האופטימיים (שאתה כל כך אוהב...) אמרו לי לא לדאוג. אמרתי לעצמי כבר אז שאני עוד ילד ויגיעו עוד ימים טובים. עניין של 5-10 שנים עד שיגיע המושיע ויביא לי לפחות אליפות אחת ושני גביעים.... מאז זרמו עוד הרבה מים בירדן ונכון שהיו בדרך גם כמה פיקים של אושר (ודווקא משחק העלייה ההוא בפ"ת הוא הפיק מבחינתי) ,אבל בגדול אכלתי די הרבה מירורים ספורטיבים בחיי. כשאתה שואל ממה אני מפחד - אז בניגוד אליך , בין השנים 70-83 לא הייתי נוכח משהו...אומנם דורותיי הקודמים היו שם (וממש מקרוב) ,אבל חוץ מהרבה מורק"ים את הרגשת התואר מעולם לא חוויתי .וזה מה שמפחיד אותי . הזמן עובר ואפילו "צעירים" בני 39 מתחילים לחשוש שבקצב הזה תואר הם לא יחוו בגלגולם הנוכחי.... ולי זה לא מתאים.... אז בוא נסכם, נבנה שנה שנתיים אבל עד אני מצפה לראות פה בעלים רציני (רצוי עם כסף) שיגרום גם לנו להרגיש את מה שהדור שלך ושל אבי הרגיש כל כך הרבה שנים... |
|||
The following 1 user Likes אופיר34's post: אייל ס (0404-0606-2016201620162016) |
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים