שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
להחתים את סלובודאן דראפיץ' ומהר אסור הפעם לפספס
02-Jun-2016, 12:27 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 02-Jun-2016 על ידי 12:33 אלון.)
הודעה: #21
RE: להחתים את סלובודאן דראפיץ' ומהר אסור הפעם לפספס
מזכיר קצת את הדיונים שהתנהלו אז בפייסבוק (תומר חרוב דרש אז בכל תוקף ששמו יתפרסם, ובדיעבד צדק) כשאדון אליהו אליהו רצה להישאר אנונימי, להבדיל (אני מקווה) אלף אלפי הבדלות...

(02-Jun-2016 11:06)אייל ס כתב:  הבעיה זה לא הריקושטים,הבעיה היא אמירות שנאמרות ע"י כאלו שלא הוציא בחיים שלהם את "האצבע מהתחת" והפכו לפוסקי הלכה בלא מעט נושאים.
להתווכח בצורה לגיטימית אתך(גם שאתה מוציא מהכלים) או עם טל(בימיו הטובים)ואחרים,זה דבר 1...ולקרוא את דבריו של הוגה הדעות ואחיו של הבלם והקפטן/או נציגי אוסידון/רועי ושות'/או סתם כאלו שמייחסים לאנשים שתורמים ממיטב כספם תכונות פליליות ועוד ועוד ועוד....זה דבר אחר..
אין לי בעיה להתווכח ולנסות לשכנע את אלו שרוצים את גילי לנדאו או את השריף כאן...גם לא את אלו שבעד תקציב של 30 מיליון ,אך להכנס לוויכוח עם כאלו שמחר ידאגו לגרפיטי בחצר ביתי,זה גדול אלי.

לדעתי (ואל תיקח את זה למקום שלילי), אם הנך מתכוון להמשיך ולתרום/להיות מעורב בצורה כזו או אחרת בניהול/גיוסי תורמים או כל דבר אחר שקשור למועדון, כדאי ואף רצוי שלא תגיב בפייסבוק (ולדעתי גם לא כקורא סמוי). לפי איך שהספקתי להכיר אותך (אך ורק דרך הפורום) נראה כי אתה אדם אמוציונלי וקשה יהיה לך להישאר שם כקורא סמוי. ברגע שתתחיל להגיב שם לתגובות (גם אם התגובות יהיו מכובדות) זה לא יהיה אתי. כך לפחות אני חושב בכל אופן.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אלון's post:
אייל ס (0202-0606-2016201620162016)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: להחתים את סלובודאן דראפיץ' ומהר אסור הפעם לפספס - אלון - 02-Jun-2016 12:27

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים