שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שומע את "מצוקת" השחקנים...
31-Mar-2016, 9:42 (הודעה זו נערכה לאחרונה: 31-Mar-2016 על ידי 9:46 עידן444.)
הודעה: #17
שומע את "מצוקת" השחקנים...
(31-Mar-2016 9:31)טל.מ כתב:  המועדון לא יחזור להיות עירוני . עיריית נתניה לא צריכה לממן מועדון כדורגל מקצועני . זה או בעל מאה אחד או מספר אנשי עסקים שיצטרכו להתפשר על יכולת קבלת ההחלטות או כלום.
חטב לגבי התנערות העירייה - אחרי שאני רואה מה קורה בעירייה ואיך הם מתנהגים בפארסה הנוכחית , התשובה משתנה מקצה לקצה. ההתנערות כבר כאן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין מועדון עירוני לבין מצב בו העיריה מעבירה כסף מבחוץ.
מישהו יכול להסביר יותר טוב את המשמעות?
ממה שאני מבין זה בכלל לא אומר שהעיריה צריכה להעביר יותר כסף. זה עניין של אחריות ולי זה ברור שאם אין אף אחד שמוכן לקחת אחריות- העיריה היא זו שתצטרך לעשות את זה כפי שהיא אמורה לעשות כשמשהו חשוב לעיר בסכנה.
למה כשהיה מדובר בגוש בטון שנתקע כי חברה פשטה רגל והפרויקט הזה חרג בעשרות מיליונים העיריה לא נתנה לעסק להתרסק ולהפוך ל״פיל לבן״ וכשמדובר במשהו, שלדעתי לפחות, חשוב פי כמה גם עבור אותו אצטדיון מפואר שהושקעו בו ע״י העיריה לפחות 200 מיליון ש״ח וחרג בהרבה פחות מעשרות מיליונים בגלל אדם שהתחייב על כסף ולא היה מסוגל לשלם(מחדל בפני עצמו- ותחסכו ממני את הסיפורים שזה לא רק שגב- עיקר הבור כאן הוא של אלי שגב!!!!!)- העיריה לא צריכה לעזור?
פתאום מדברים איתי על איך נראה, מה נראה, כן חינוך, לא חינוך- כשאישרתם פרויקט גרנדיוזי שעלה הון עתק(!!!!) עבור אותו פרויקט עבור אותו כדורגל ״בזוי״ החינוך לא היה חשוב? אז לא קמו שאמרו שצריך את הכסף הזה להשקיע בבית כנסת או בתי ספר?
באמת לא מבין איך הראש עובד...

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
שומע את "מצוקת" השחקנים... - עידן444 - 31-Mar-2016 9:42

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 5 אורחים