שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
שומע את "מצוקת" השחקנים...
30-Mar-2016, 16:23
הודעה: #10
RE: שומע את "מצוקת" השחקנים...
(30-Mar-2016 16:06)אלון כתב:  
(30-Mar-2016 15:31)אייל ס כתב:  נשבע לך אלון,המחשבה שאנשים שמכבי נתניה חשובה להם(ולא מדבר על אוליגרכים),יכניסו יד לכיס כי עירית נתניה מינתה אדם לא מתאים ונתנה לו כח כמעט אינסופי ואיש לא בדק את התנהלותו(למרות הזהרות רבות שקיבלו מאז ספטמבר).
לא ניראה לי סביר שאנשים ישלמו מכיסם ומרצונם החופשי את הפיצויים של דורון ואת הפיצויים של רני ואת השכר של צ'ארלי ואת כל הנזקים החמורים שהשלשה עשו ב9 חודשים האחרונים(ולא הגענו לפן המקצועי).
יש רק קבוצה אחת של אנשים שכואב לי עליהם....מאמני מחלקת הנוער ושמחה וגבי.
אך לא ניתן לבצע הפרדה..

בסדר איל, העירייה עשתה טעות כשמינתה את דורון אוסידון. אך בל נשכח שהיא לא מינתה את דורון אוסידון כי הוא אח של מרים או חבר של בן חמו. היא מינתה אותו לאחר שקיבלה המלצות עליו מאדם שהיא סומכת עליו. לא אני, לא אתה, ולא אף אחד מראשי המחאה הניף דגל אדום כשדורון הוחתם, כנראה שההחתמה הייתה ראויה באותה נקודת זמן.
עם הזמן הבעיות החלו לצוץ וגם היעירייה שמה לב לכך (יכול להיות שבאיחור) ומנסה לתקן את הטעות, אבל מה, העירייה צריכה עזרה בכדי לתקן את הטעות. העירייה מוכנה להעביר את התקציבים שהתחיבה אך הם אינם מספיקים ולכן צריכה עזרה נוספת. אפשר להיות קשוחים (כמו שאני לפעמים עם הילדים שלי) ולומר לעיריה, ״זה מה שבישלת ואת זה תאכלי״, ואז בעצם גוזרים את דינו של מועדון מפואר וחשוב לכולנו. או ששותים קצת מים קרים, נרגעים ומתגיסים לעזור למועדון שכ״כ חשוב לנו.
איל, לדעתי זה לא הזמן ללכת ראש בראש ולהעניש את מי שטעה, אני בטוח שמרים לא טעתה בכוונה והיו לה כוונות טובות. אם אתה או מי ממכרך יכולים לעזור למועדון ולמנוע פירוק, אנא עשו כך.
פירוק זה לא הפיתרון, זה עונש לנו ופרס לשונאינו.

התבלבלת אלון,מהר מאוד גם נציג העיריה וגם אני ראינו שיש בעיה חמורה....ובעיריה לא היו מוכנים לשמוע.
ןמכיוון שעל טעויות משלמים,אנחנו מרוסקים ויורדים ליגה...את חשבון הבנק שאחרים יסגרו.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: שומע את "מצוקת" השחקנים... - אייל ס - 30-Mar-2016 16:23

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים