שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
14-Mar-2016, 11:07
הודעה: #101
RE: הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
(14-Mar-2016 10:54)אופיר34 כתב:  
(14-Mar-2016 6:35)אייל ס כתב:  עידן,מי שהעביר את שוינפלד ואת פאדי והשאיל את חמזה והכל בכמיליון ש"ח(במקרה הטוב),לא יקבל על המעט אחוזים שנשארו סכומי עתק שיממנו את הצ'קים החוזרים/הצ'קים שניתנו ועוד לא חזרו/הצ'קים שעדיין לא ניתנו/שכר פברואר-מאי.
יצירת האשליה מתחילת הדרך שאני דורון הכל יכול היא מקור כל הרע.
.את שכתבתי בחודשים האחרונים לא ניתן למחוק ולצערי,כאשר יגורתי בא לי וזו עונה שניה ברציפות.

60% שוינפלד ו -80% פאדי במליון שקל (בהנחה שזה באמת מליון) לא נשמע לי כזאת עסקה רעה. נגמרו הימים שעל שחקנים כמו ימפולסקי ודגני היית מקבל 1.5 מליון לשחקן.
ולגבי הגרעון והמצב המיקצועי , ימים יגידו עד כמה הם נוצרו בגלל התנהלות קלוקלת וחובבנית ,בגלל סיבות אוייביקטיביות או משילוב של שניהם גם יחד (אני הולך עם האופציה האחרונה) . לצערי המועדון הזה כבר עשרות שנים מתנהל בצורה לא אופטימלית , חי מהיד לפה, סוחב גרעונות משנה לשנה וכך שורד.

אני תקווה שבסופו של יום ימצא האדם שיגאל אותנו לפחות כלכלית וגם אתה תוכל לצפות יחד איתי בסרט הכל כך טוב שאני חי בו לטענתך כבר הרבה מאד שנים....

כבר כמה שנים ששום דבר לא ניראה רע בעולמך,זה בערך כמו ההודעות בוואלה ובone,לא מפריע שם לאיש שלפני שבועיים היינו ברווח תפעולי והיום לא ניתן לשלם שכר וכמובן האשמה בעיריה.
.מה שאיש שם(ואצלך) לא בוחן,זה שנניח שהיה עובר הכסף מהעיריה והיו משלמים את שכר פברואר,מה לגבי שכר מרץ/אפריל/מאי והצ'קים שחוזרים והצ'קים שיחזרו?
ונניח שהאמריקאים היו מעבירים את החצי השני,אז היה משולם שכר מרץ,אך מה עם שער אפריל ומאי והצ'קים שחזרו והצ'קים שיחזרו.
ולמען ההגינות העיריה לא אמורה להעביר כסף,כי כל הכסף נוצל(ומדובר ב2.8 מיליון ש"ח) וידוע כבר תקופה ארוכה שהאמריקאים לא יעבירו כסף ולכן העיריה הגדילה את ההקצבה.
אך למה לבלבל את המוח בעובדות,כשהספינים הרבה יותר סקסיים.

ולך אופיר,שתדע שאני מת שאתה תיהיה צודק,כי אז יהיה לנו מועדון,לצערי בשנים האחרונות החלומות שלך נשארים חלומות והעובדות מפרקות אותנו לגזרים.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
The following 1 user Likes אייל ס's post:
עידן444 (1414-0303-2016201620162016)
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל - אייל ס - 14-Mar-2016 11:07

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 16 אורחים