שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
12-Mar-2016, 20:28
הודעה: #60
הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
(12-Mar-2016 20:17)פיליפצוק כתב:  
(12-Mar-2016 20:10)אלון כתב:  
(12-Mar-2016 19:56)פיליפצוק כתב:  מה הקשר קהל של הצלחות???? אתה אשכרה לא מבין או עושה את עצמך?
מכבי ת"א מצליחה תביא 20,000
הפועל ב"ש מצליחה תביא 15,000
מכבי נתניה מצליחה לא תביא יותר מ- 10,000 למה? ככה!
מכבי נתניה זה עוד עיר בשרון, גדולה האומנם אבל מסביבה עוד ערים דומות לה.
ת"א זה מטרופולין, ב"ש זה סוג של מטרופולין בדרום, חיפה זה סוג של מטרופולין בצפון, ירושלים זו בירת ישראל.
נתניה לא שם וגם לא תהיה שם, וטוב היה אם ראשת העיר ומי שתיכנן את האיצטדיון, היה בונה את האיצטדיון למידות של המועדון ולא למידות של "שופוני".

משה, גם אם מה שאתה אומר נכון, כלומר מכבי נתניה מצליחה, מביא 10,000 איש (למרות שאני מאמין שיותר), אזי איצטדיון טרנר לא מסיפק, כמו שהוא לא מספיק להפועל ב״ש היום. קח את המשחקים נגד הגדולות ותראה שהקבוצה מפסידה כסף על כך שהיא לא מנצלת את פוטנציאל הקהל שיכול להגיע. קבוצות בעלות פוטנציאל אוהדים גדול לא יכולות לבנות איצטדיון בשביל 10,000 צופים.
הלוואי ויגיע לכאן אחד כמו אלונה או גולדאהר ותראה שהצטדיון הוא לא הבעיה אלא מתקן מצוין.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

היה פה דניאל יאמר, כמה קהל הגיע לקופסא?
מספיק כבר לחשוב שאנחנו באיירן מינכן.
מכבי נתניה זה מכבי נתניה, מועדון סדר גודל שני בארץ מבחינת כמות קהל אופציונלית, בואו נשאף להגיע למיצוי הפוטנציאל ולא להיתלות באילנות בלתי אפשריים.

(12-Mar-2016 20:13)עידן444 כתב:  פאקינג ק״ש בשנים האחרונות בלי קהל, בלי מסורת ולאצטדיון חרא מצליחה להביא בממוצע בין 5 ל 10% מהאוכלוסיה שלה למשחק ולפעמים אף יותר ואתה מבלבל לי את המוח על מטרופולינים ועל למי יש יותר גדול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

כמה קהל הגיע לק"ש בעונת האלפיות?
2000- 3000 זה היה כמו ה- 15 בגמר הגביע בשביל נתניה.
אמרתי לך, דע את מקומך ותנסה להגיע למיצוי הפוטנציאל הזה בהתאם למעמד שלך במקום לחשוב במונחים של ת"א, חיפה או ב"ש.

תגיד, אתה אמיתי? אתה באמת משווה את תקופת יאמר למה שקורה היום בב״ש? איתי שכטר וברוך דגו חצי מת עם אצטדיון כמו הקופסא עם סיכויי אליפות ששואפים לאפס זה פסגת הפנטזיות שלך?

בעם חשבון פשוט 2,000 אוהדים ממוצע בק״ש מקביל ל 20,000 בנתניה. נתניה גדולה מק״ש פי 10 וזה עוד לפני שאני נכנס לאוהדים של נתניה מכל הארץ, מסורת ומתקן+ קהל אורח שנתניה פי כמה נגישה לו מק״ש.
בחיי שלא מבין מה אתה מנסה להראות כאן...

Sent from my iPhone using Tapatalk
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל - עידן444 - 12-Mar-2016 20:28

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים