הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
|
09-Mar-2016, 19:45
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-Mar-2016 על ידי 19:51 אופיר34.)
הודעה: #38
|
|||
|
|||
RE: הפרידה מדורון לא אמורה לעלות שקל
(09-Mar-2016 17:54)פיליפצוק כתב: אכן זה לא תפקידה (אז למה היא מתעסקת???) למה היא מתעסקת ??? כי אם היא (או מי מטעמה) לא תתעסק יבואו משה וטל מ. ויתלוננו איך זה שראש העיר נותנת לקבוצת הדגל שלה להתפרק מול העיניים . בדיוק כמו שקורה בפ"ת \ אשדוד\כפ"ס ועוד ועוד.... היא הצילה אותך השנה מפירוק, הגדילה את ההקצבה השנתית לקבוצה, עושה ימים כלילות למצוא משקיע ואתה וכל שאר הטרחנים מנסים להסית את האש אליה כאילו שהיא בחרה את החלוץ האימפוטנט שלנו, הבלם המבוהל והשוער שלא מביא נקודות... אז נכון שבחירתה באוסידון התבררה כשגויה ונכון שהיא עדיין לא הפנימה שהוא לא הדמות הראויה לנהל מועדון ,אבל מפה ועד להפוך אותה "לאישה הורסת" המרחק עוד גדול... אני יודע שקשה לך לשמוע את זה אבל נכון להיום בלי פיירברג אין לך הווה ויותר חשוב אין לך עתיד. אני בכל מקרה מציע לך להכין נאום התנצלות על כל "צרה" שלא תבוא.... (09-Mar-2016 17:37)אלון כתב:(09-Mar-2016 17:14)אופיר34 כתב: אני מאד מקווה שהפרסום בוואן שגוי ( ולאור עברם אני די בטוח שהוא שגוי ) כי איציק זוהר מייצג מבחינתי את כל החולאים של הכדורגל הישראלי. איש כזה לא הייתי רוצה לראות במכבי נתניה, בשום תפקיד. מי אמר ברקוביץ ?? ברקוביץ העלה את הרעיון הדגול הזה (חשבתי לרגע שהוא עומד להציע לנו את בקנבאואר...). זה עדיין לא אומר שמישהו קיבל את הרעיון המגוחך הזה... ושום דבר לא יוריד ממנו את האשמה. הבאה של זוהר רק תגביר את המחאה והעליהום. זוהר הוא לא דמות לחיקוי. לא אישיותית ולא מיקצועית. זה לא אדם שיגרום לקונצנזוס בקרב האוהדים. נהפוכו, רק ילבה יותר את האש. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים