האזינו היום לתכנית הספורט של אופירה ב102 החל משעה 19:10
|
03-Mar-2016, 16:46
הודעה: #30
|
|||
|
|||
RE: האזינו היום לתכנית הספורט של אופירה ב102 החל משעה 19:10
(03-Mar-2016 16:30)אלון כתב: משה, אל תשכח שראשת העיר פעלה תחת לחץ. כנראה שלא היה מספיק זמן לראיין מועמדים. פיירברג לא מבינה בכדורגל וזה לגיטימי, ראתה איך העסק התנהל בשנים האחרונות, התייעצה עם אחד שהיא סומכת עליו והביאה מישהו מבחוץ שלא קשור למועדון ( יותר מלגיטימי). הדבר היחידי שמפריע לי זה אם באמת אי אפשר לפטר/להחליף אותו ללא הסכמתו. אלון, בדברים שראש עיר לא מבין, שלא יתערב. אני שכיר בעיריית ת"א, כמעט ולא תראה את רון חולדאי מתעסק בענייני ספורט אם בכלל, יש אצלנו אנשי מקצוע רציניים שקצת מבינים יותר ממנו ותאמין לי שבת"א האחריות והזרקור קצת יותר גדולים מאשר בנתניה עם כל הכבוד. המעורבות של חולדאי בספורט בעיר מסתכמת בלצפות במשחקים של מכבי ת"א בהיכל בימי חמישי ולהזניק מרתונים שמכניסים מאות אלפים של כסף לקופת העירייה. גב' מרים מבינה בספורט לא יותר מרון חולדאי ולדעתי הרבה פחות ממנו אבל זה לא מונע ממנה להתעסק בזה ולתת לכל מיני חאפרים לעבוד עליה ולהוליך אותה שולל. אז שתעשה טובה, תמנה איש מקצוע רציני שיחזיק בתיק הספורט בעיר שכולל את מכבי נתניה בתוכו ותתעסק בעניינים המוניציפאליים של העיר שאני מקווה שבהם היא קצת יותר טובה. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים