ביום שנגיע למצב הזה אני אדע שיש פה מועדון....
|
14-Feb-2016, 1:00
הודעה: #28
|
|||
|
|||
RE: ביום שנגיע למצב הזה אני אדע שיש פה מועדון....
(14-Feb-2016 0:43)טל.מ כתב: תשתדל לא להקיא . אמרתי דברים בהחלט , בעידנה דריתחא. גם אני בנאדם. ולאחר מכן אמרתי שכל עוד המועדון חושב שיש סיכוי להינצל הוא צריך לפעול בהתאם, בלי קשר למה שאני כאוהד חושב ולרגע לא חשבתי שהיור המהולל שלי ימכור את ההווה והעתיד של מכבי נתניה תמורת מיליון שקל על מנת לכסות את ערוותו. אם אין לך יכולת להתמודד עם האמת הבעיה כולה שלך. אני מחפש עוד אדם שחושב כמוך ולא מוצא. אולי כולנו עיוורים ואתה הגאון מווילנה .. או שאתה לא. ״בעידנה דריתחה״ ??? סחתן עליך.... אתה כבר 10 שנים אומר דברים בעידנה דריתחה ! לא הגיע הזמן שהחכם באדם ילמד מטעויותיו וישתלט על עצביו לפני שהוא מוציא לאור את כל השטויות שלו שאח״כ יאלץ להסביר אותם ?? ותפסיק עם הדמגוגיה שלך. היו״ר המהולל לא מכר את העתיד ולא את ההווה. היו״ר המהולל מכר 80 אחוז של שחקן נוער שלא ראה פה דקת דשא ולא רצה לשחק פה !! ועוד 60% של שחקן ששיחק פה משחק ורבע . והכל ב 1.2 מליון. ושאין כסף למשכורות (וגם על זה אפשר לדבר) ושהגרעון גדל אז כן ,אין ברירה ומוכרים נכסים בדיוק כמו שאנחנו עושים כבר 20 שנה. אז תזיין לי את השכל על האמת כאילו שאתה יודע מהי. ותפנים עוד משהו ,זה שאתה שטוף מח (בטח אחרי הצטרפותך לרשת החברתית) ומפרה את עצמך עם עוד כמה נביאי זעם לא אומר שאתה צודק. ההסטוריה בינתיים הוכיחה ש 90 אחוז מנבואותיך לא קרו. זה מה שחשוב בעיניי. לא מה שחושב העדר. |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים