איזה פיספוס עם אוסטין אמוטו
|
25-Jan-2016, 16:42
הודעה: #20
|
|||
|
|||
איזה פיספוס עם אוסטין אמוטו
(25-Jan-2016 15:50)אלון כתב:(25-Jan-2016 15:12)אופיר34 כתב:(25-Jan-2016 13:48)עידן444 כתב: מה עשה עגייב עד היום? ואפילו מוגרבי שגם אני מאוד מעריך- תבחן אובייקטיבית ותגלה שמדובר בשחקנים שלא הוכיחו שהם מעבר להברקה פה הברקה שם. אז לשיטתך... גם מיד ראו שיש הבדל בין אלירן עטר לאמיר עגייב. אני לא אתפלא אם פיספסת כמה אמיר עגייבים במהלך השנים... הרי נתניה זה מועדון צמרת. אימפריה. אם אין סיכוי שהשחקן מהנוער יתחיל לקרוע רשתות מהרגע הראשון הוא לא מספיק טוב... מה לעשות שזה לא קורה אף פעם וגם עגייב בעונה הראשונה בבוגרים כבש 5, בעונה השניה 3- בוא נחשוב יחד מה היה קורה בנתניה לחלוץ צעיר שכבש 3 שערים בלבד בעונה... ממממ... בלוף... מממ... אולי נשאיל להפועל הרצליה? אולי מכבי הרצליה? במקומו נביא איזה זר שחצי עונה לא יתן גול אבל יגידו שצריך סבלנות...ומה קרה עם עגייב? המשיך לקבל קרדיט, היה נקודת אור בעונת הירידה של בני יהודה עם 8 שערים. בלאמית כבש ארבעה. העונה הוא עם 3 שערים, בישול אחד ולרוב יכולת די פושרת. רוצה לנחש מה היה קורה איתו במכבי נתניה האימפריה שרוצה לרוץ לאליפות ולכן אין צ׳אנס לצעירים פחות טובים מטל בן חיים, גל אלברמן וערן זהבי? אני אומר לך די בבטחון שהוא כנראה היה פחות או יותר איפה שמנצור. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים