שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
הקש שישבור את גב הגמל
03-Jan-2016, 15:00
הודעה: #3
RE: הקש שישבור את גב הגמל
לא יודע איך זה עובד אצלך. אצלי זה ממש עובד אחרת.
אני לא אוהד על תנאי ואני לא עושה סנקציות ואני בטח לא כורת את הענף שעליו אני יושב.
אוסידון, עטר, שגב, יאמר, אשר אלון, דודי, עידו לוי, יניב לביא ,נמני וכו'... כולם באים, הולכים, מקבלים כותרות, עושים קצת כסף, עולים ליגה ,יורדים ליגה, לפעמים אפילו תורמים קצת למועדון (וסליחה שאני מעז להגיד את זה). מבחינתם מכבי נתניה זה רק תחנה בדרך. אנחנו תמיד נהיה פה. אם נתחיל לחשוב ולהתנהל כמו אותם טרמפיסטים שבאים לדפוק כרטיס זה באמת יהיה הסוף של המועדון הזה.

מבין את הדכאון ותחושת ההשפלה אבל לא מקבל את הדרך שבה חלק מהאוהדים משתמשים כדי לפתור את הבעייה. מה זה "לא בא יותר ,זורק את המנוי, גמרתי עם הקבוצה הזאת" ?? זה מה שיוציא את הקבוצה מהבוץ ? זה מה שיגרום לאיזשהו איש עסקים לבוא ולהושיע אותנו ? ככה פותרים בעיות ? קצת קשה וזהו סוגרים את הבסטה ??

ועם כל הכבוד לכל רשימה המפוארת הזאת (ובאמת שאני לא מתכוון להכנס שוב לוויכוח איתך) נתחיל בזה שמיקצועית אף אחד אבל אף אחד (וברק בדש מבחינתי לא קשור ולא היה קשור למכבי נתניה) לא שחקן שיכול היה לעזור לנו בימים אלו (וכן, הבאנו רכש לא משהו...). ואני ממש לא חושב שלא ראינו שקל מאף שחקן מהרשימה הזאת. לזרוק משפטי מחץ גם אני יודע. הייתי מציע לבדוק כל מקרה לגופו - למה, איך ומדוע ואז לצאת בהצהרות, ואני לא אומר שלא כשלנו לפעמים בהתנהלות אבל באמת שאין לנו מושג בכל מה שקרה וקורה מאחורי הקלעים.

וכן, אנחנו במצב שהכל נראה שחור ולא רואים כלום באופק, ואני לא מתכוון ליפות את המציאות אבל לי ברור שעד כמה שההווה הוא שחור משחור הוא לא מעיד שום דבר על העתיד ,וההוכחה הכי טובה לזה היא המועדון "האהוב" מהדרום שעד לפני שנתיים שלש היה במצב מאד דומה לשלנו והיום אנחנו רואים איפה הוא נמצא. אין סיבה שגם אנחנו לא נהיה שם. במוקדם או במאוחר.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: הקש שישבור את גב הגמל - אופיר34 - 03-Jan-2016 15:00

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 8 אורחים