לא מאמין שבליגה עלובה כזו, נרד ליגה
|
13-Dec-2015, 22:23
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 13-Dec-2015 על ידי 22:35 אופיר34.)
הודעה: #39
|
|||
|
|||
RE: לא מאמין שבליגה עלובה כזו, נרד ליגה
(13-Dec-2015 19:34)ORENARIEL כתב: אופיר עוד אנשים חושבים שאין דרך אחרת עם הסגל הזה.. זה בסדר שעוד אנשים חושבים אחרת. מדינה דמוקרטית. מישהו אמר שאסור לחשוב אחרת ?? ולמי אתה מספר את סיפורי המעשיות האלה ?? מה נראה לך שאני שלמה שרף שרואה 2 דקות תקציר וכבר יודע לספר לכולם על כל הבעיות של נתניה ואיך צריך לפתור אותם ?? מלבד המשחק האחרון הקבוצה כמעט ולא ייצרה מצבי כיבוש בכלל. לא ראיתי שום שינוי במשחק ההתקפה של הקבוצה. ונכון שבשבת היו מספר מצבים אבל את זה אני גם יכול למצוא בקדנציה של דורה. דבר איתי עוד חודשיים ונראה עד כמה הקבוצה שיפרה את משחק ההתקפה שלה והאם מאזן הכיבושים השתפר או לא. אני מתחיל להרגיש איתך שלא משנה מה יקרה אם אתה מחליט לאמץ מישהו לחיקך (לטוב ולרע...) בית דין לא יעזור. ועוד אומרים לי שאני טומן את הראש בחול.... (13-Dec-2015 22:04)טל.מ כתב: לא ראיתי אתמול שום טעות קריטית. בסוף קרה שכמעט עברו אותו תוך כדי ריצה. ראיתי בלם ראשון לכל כדור , עולה להתקפות , יורד למתפרצות מחפה על כולם. כשצריך להגיד מילה טובה אז מותר. הוא הזר היחידי שדורה פגע איתו. כל השאר בושה לענף. מישנקו הזר הכי יציב עד עכשיו זה נכון ,אבל להגיד בושה לענף על כל השאר זה ,תסלח לי שוב על הביטוי, מתאים ליציע העיתונות. חמזה שחקן מאד כשרוני שצריך טיפה כיוון ויהיה אחד הטובים בליגה. אנחנו עוד נצביע עליו פעם ונשוויץ שהוא שיחק אצלנו. בדיוק כמו קאיודה. סמיליניץ גם שחקן עם כדורגל לטעמי. זה לא מסתדר אצלנו לאו דווקא בגלל הכדורגל שלו. לדעתי עם מאמן חכם שמבין איזה שחקן הוא ומה אפשר להוציא ממנו אפשר היה לראות ממנו יותר. כרגע מסכים שהוא לא מספק את הסחורה. הוא בטוח לא בושה לענף. וסיסאי זה סיסאי. מי שהביא אותו ידע מה הביא. גדול, גמלוני ומגושם שמתאים לסגנון משחק מאד מסוים. חבל שעטר מנסה להפוך אותו לעושה המשחק שלנו |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים