"השורה התחתונה החזויה לעונת 2015/16 היא עודף בסך 3.37 מיליון שקל"
|
03-Nov-2015, 16:04
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 03-Nov-2015 על ידי 16:08 עידן444.)
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: "השורה התחתונה החזויה לעונת 2015/16 היא עודף בסך 3.37 מיליון שקל"
(03-Nov-2015 15:49)אופיר34 כתב: תגיד לי עידן אתה חדש פה ? נחת מהמאדים אתמול ?? גם כשאין שום סיכוי שאני מאשים את אוסידון אתה מתייחס למה שאמרתי כאילו הוא מופנה לאוסידון. איך אוסידון קשור לחוזה של צלישר? על ימפולסקי ודגני וכנראה שגם רייכרט שילמו כסף שיש. על צלישר שילמו כסף שאין וכאן המחדל הגדול. כשיאמר חילק כאן כסף גם אם חשבתי שזה לא מוצדק זו היתה זכותו והיה לזה כיסוי. ולא! שחקני כדורגל כבר מזמן לא מרוויחים את הסכומים המונפצים האלה! זה קורה במכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ב"ש. הפועל ת"א מצאה איזה פראייר ומיד צצו מוצצי הדם לעשוק אותו כמו שעשו ליאמר\ארקדי\שניידר\גולדהאר וכל אחד שמגיע לכאן מעבר לים ולא מבין לאן הוא הגיע... ואני חותך את ה*** אם טביב\איזי\אשר אלון\יואב כץ\לוזון\דמאיו או כל אדם שפוי שיש לו ערך לכסף יתחייב לחייל במאות אלפי שקלים מענק שחרור. אני מניח שגם שחר ואלונה ששופכים כסף לא מתנהלים ככה אלא אם באמת מדובר בעילוי מהרמות הגבוהות ביותר. צלישר מהר מאוד התברר שלא כזה ולראייה איפה שהוא היום ולא בגלל חוסר מזל- הבחור נבחן בכמה קבוצות לפני שחתם ברמה"ש ולהבדיל מהרבה שמות שהזכרתי כאן- קיבל צ'אנס אמיתי במכבי נתניה(צ'אנס ברמה שהיחידים שקיבלו כאן בשנים האחרונות היו הוא ירין חסן, עידו לוי, ועומרי בן הרוש- והוא היחיד שלא נמצא היום בליגת העל). |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 2 אורחים