שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
03-Nov-2015, 10:26
הודעה: #23
RE: קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
(03-Nov-2015 2:09)אלון כתב:  אם היית שותה מים, כמו שהמלצתי, אז היית רואה שכתבתי על השנים האחרונות.
אה עוד משהו, אם אתה בא אלי בטענות שאנחנו רק במחזור 9 וכבר אני יוצא בהאשמות שלא עמדנו ביעדים, למה תמכת בפיטוריו של שלומי דורה? למה לא קמת ואמרת תנו לו לפחות עד ינואר?
בינתיים אתה מתלהם לא פחות מאלה שאתה מבקר אותם...

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

זה אחרי הרבה מאד מים ששתיתי....
נפתח פוסט על פירוט התקציב לשנה הנוכחית שההכנסות המשוערות שלה עומדות על 20 מליון ואתה אומר "שעם תקציבים של 17-20 מיליון ₪ אפשר וצריך להשיג יותר" אז אל תספר לי עכשיו שהתכוונת לשנים האחרונות....
ואתה יודע מה ,נזרום איתך על השנים האחרונות (לאחר עידן יאמר):
עונה 9\10 - מקום 10
עונה 10\11 - מקום 6
עונה 11\12 - מקום 4
עונה 12\13 - ירידה
עונה 13\14 - עלייה (קלילה אם מותר לי להוסיף)
עונה 14\15 - מקום 9

אז נכון שירדנו פעם אחת (מה שסטטיסטית קורה אחת לכמה שנים לקבוצות בעלות תקציבים דומים) אבל מלבד זה לא רואה אי עמידה ביעדים ביחס לתקציב (ואל תכניס לי את ק"ש למשוואה כי 20 מליון בק"ש הם שווי ערך ל 14-15 במרכז הארץ).

ולגבי דורה ובכלל - אני עקרונית חושב שמאמן צריך לקבל זמן בשביל ליישם את הדרך שלו, וזמן זה מינימום 10 מחזורים ,ואם אין קטסטרופות אז ינואר זה נקודת הבדיקה הבאה. לא חשבתי כמו אחרים שבמחזור 4-5 צריך היה לפטר אותו כי זה לא הוגן ,לא ראוי ולא רציני. ברגע שאתה מבין שהאיש איבד את זה ולא מצליח לעשות את השינוי אז פיטורים בשלב הזה הוא בלתי נמנע ולכן אני בעד.

והתלהמות זה מבחינתי דברים אחרים הרבה יותר "היסטרים" - ביטויים כמו "ניהול שערורייה" , "גניבת מועדון" , "שכונת דורה" , "מינויים הזויים", "לנקות הכל" ועוד שאר כותרות מפוצצות זה התלהמות.
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26 - אופיר34 - 03-Nov-2015 10:26

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים