קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
|
03-Nov-2015, 1:16
הודעה: #12
|
|||
|
|||
RE: קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
(03-Nov-2015 0:53)עידן444 כתב:(03-Nov-2015 0:44)טל.מ כתב: די כבר עם המילים הגדולות שלך ושל עוד כמה ... גונב דעת ..פופוליסט ... זיין שכל ... אין לך מושג לצערי ולצערך או לשמחתך במה שקורה באמת במכבי נתניה . 20 מיליון הכנסות עאלק .. בגלל זה נאלצו למכור את קאיודה , מירים נשלחה לקושש הלוואות באמריקה ועוד קיבלו הלוואה לשנים של 7.5 מ שקל רק כדי שיוכלו להתחיל את העונה בגיבוי צ׳קים אישיים של אנשים בבקרה .. די לצעוק עם סימני קריאה. תברר קודם. התקציב של נתניה גג! 14.5 מ שקל. זה מה שעבר בבקרה וגם זה בקושי . חביבי, יש בך כעס על נושא אחד מאד מסוים שגורר אותך להשתמש בביטויים קשים על כל דבר שקורה בקבוצה הזאת. טוב או רע. אני קורא מה שאתה כותב לא שום דבר אחר. ואם אתה מגיב על כתבה שמתארת את ההתנהלות הכלכלית השנה כ"ניהול שערורייה" אז מה אני אמור להבין מזה?? ומה אתה חוזר עכשיו לימי אנו באנו?? זה עכשיו הדיון?? ואיזה כספי ציבור זורקים למען השם היום?? נראה לך שמישהו בעירייה היה מאשר הלוואה כזאת אם היה פה משהו לא כשר? אתה יודע כמה אישורים צריך לעבור בשביל לקבל הלוואה כזאת? ידידי, אווירת היציע משתלטת על כל חלקה טובה במדינה הזאת וכל מי שלא מצטרף לעדר מדביקים לו משקפיים ורודות. אז אתה יודע מה, סבבה, טוב לי עם המשקפיים האלה. Sent from my LG-D855 |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים