שלח תגובה 

דירוג האשכול:
  • 0 הצבעות - 0 ממוצע
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
03-Nov-2015, 1:16
הודעה: #12
RE: קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26
(03-Nov-2015 0:53)עידן444 כתב:  
(03-Nov-2015 0:44)טל.מ כתב:  די כבר עם המילים הגדולות שלך ושל עוד כמה ... גונב דעת ..פופוליסט ... זיין שכל ... אין לך מושג לצערי ולצערך או לשמחתך במה שקורה באמת במכבי נתניה . 20 מיליון הכנסות עאלק .. בגלל זה נאלצו למכור את קאיודה , מירים נשלחה לקושש הלוואות באמריקה ועוד קיבלו הלוואה לשנים של 7.5 מ שקל רק כדי שיוכלו להתחיל את העונה בגיבוי צ׳קים אישיים של אנשים בבקרה .. די לצעוק עם סימני קריאה. תברר קודם. התקציב של נתניה גג! 14.5 מ שקל. זה מה שעבר בבקרה וגם זה בקושי .

Sent from my iPad using Tapatalk

מה הקשר ל -7.5 מיליון שהעיריה נתנה בפריסה עד 2375? מי אמר שאפשר בלי זה?
קראת בכלל את הכתבה בלינק או שאתה רוצה להמשיך לבלבל בביצים?
עד היום ההלוואה הזו לא אושרה ועברת בבקרה... פלא פלאים...

(03-Nov-2015 0:48)אופיר34 כתב:  
(03-Nov-2015 0:14)עידן444 כתב:  ולזה אתם קוראים קבוצה עניה??????
ניהול שערורייה!!!
איזי עם תקציבים כאלה בנה אימפריה!
עידן, אתה מתחיל להשמע כמו אחד מהפאנל של היציע, וכל זה כי כחלון, תירם ושריקי לא חלק מסגל הקבוצה ??

אתה מסוגל לעשות את ההפרדה ולהפסיק לחפש לתלות אנשים כל היום??

ולא יודע על איזה שערוריות ניהול מדברים פה כל הזמן. אני קורא שחור על גבי לבן (במקום קצת יותר מכובד מוואן...) על קיצוץ רוחבי ועמוק בהוצאות שוטפות - 37% שכר שחקנים, 43% שכר הנהלה, מליון שקל הוצאות רכב ושכירויות.

העיקר להכפיש, לבקר ולקטר. לפחות בקטע הפיננסי רואה פה תוכנית הבראה מסודרת ואחראית.

הלוואי וכל שנה נוכל לראות דו"חות כאלה. זה בטוח יגרום לאנשים לחשוב פעמיים לפני שקוטלים כל דבר שזז מבלי שיש להם חצי מושג על מה שקורה.

Sent from my LG-D855

בכל תגובה אתה מבין מה שאתה רוצה להבין. זה פשוט לא יאמן!
מי בכלל אמר שהטענות שלי לאוסידון? אוסידון קיצץ וכל הכבוד לו! לפחות דבר אחד טוב הוא עשה.
הקבוצה הזו מתנהלת כמו שכונה כבר שנים ואנשים מתוך המערכת אומרים לך את זה!
יאללה, תוריד את המשקפיים הורודות שלך...
זרקו כאן מיליונים לפח! פעם זה הכסף של יאמר, ופעם זה כסף שיש בכאילו, ועכשיו זה כספי ציבור.
מיליונים על גבי מיליונים לפח! אם לא היה מדובר בכדורגל כבר מזמן היתה כאן ועדת חקירה!
מיליונים על גבי מיליונים על עסק כושל שלמרות הכנסות שהולכות וגדלות רק הולך אחורה! מאז אשר אלון אנשים לא רק שלא משיגים כלום- הם אפילו לא מסוגלים להחזיק את העסק הזה קרוב לאיזון!

חביבי, יש בך כעס על נושא אחד מאד מסוים שגורר אותך להשתמש בביטויים קשים על כל דבר שקורה בקבוצה הזאת. טוב או רע.

אני קורא מה שאתה כותב לא שום דבר אחר. ואם אתה מגיב על כתבה שמתארת את ההתנהלות הכלכלית השנה כ"ניהול שערורייה" אז מה אני אמור להבין מזה??
ומה אתה חוזר עכשיו לימי אנו באנו?? זה עכשיו הדיון??
ואיזה כספי ציבור זורקים למען השם היום?? נראה לך שמישהו בעירייה היה מאשר הלוואה כזאת אם היה פה משהו לא כשר? אתה יודע כמה אישורים צריך לעבור בשביל לקבל הלוואה כזאת?

ידידי, אווירת היציע משתלטת על כל חלקה טובה במדינה הזאת וכל מי שלא מצטרף לעדר מדביקים לו משקפיים ורודות. אז אתה יודע מה, סבבה, טוב לי עם המשקפיים האלה.

Sent from my LG-D855
מצא את כל ההודעות של משתמש זה
Like Post צטט הודעה זו בתגובה
שלח תגובה 

[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter

הודעות באשכול זה
RE: קבוצת הכדורגל שכבר יש לה תקציב לעונת 2025/26 - אופיר34 - 03-Nov-2015 1:16

קפיצה לפורום:

משתמשים שצופים באשכול זה: 4 אורחים