ברוך הבא ראובן, רווח לך חפש מי ינענע אותך!!!
|
03-Nov-2015, 0:21
הודעה: #20
|
|||
|
|||
RE: ברוך הבא ראובן, רווח לך חפש מי ינענע אותך!!!
אופיר 34 טל.מ דוד חטב הייתם עדינים עם אורן בגלל הגיל שלו אם אני הייתי אומר דברי הבל כמו שאורן אמר הייתם מכסחים כל שבר אות שכתבתי
אורן חמודי תן ואסביר לך מי זה עטר כמאמן , כשחקן באמת חוויה לראות אותו קשר באמת מהרמות הגבוהות שנהנים לראות אותו היום בארץ אין קשר כזה ואני לא מגזים , כמאמן הוא היה כשלון הולך ומתעצם אילולי הגב שקיבל מבלדב ככל יכול בנתניה גם מקום שני בגרבטג'טיים של הכדורגל הוא לא היה מגיע כדורגל יפה ואיכותי אם כבר מדברים לא היה במכבי נתניה מאז נפילת האימפריה בשנת 82 , היתה קצת עוד תקופת שלום תקווה שהראה ניצוצות וזהו מכבי נתניה נעלמה .... זה שאומרים שהיתה נתניה שמחה בעידן גילי לנדאו שוב זה בשביל אוהדים צעירים נראה פסגת ההישגיות מקום רביעי בעידן עטר היה הגנה והתקפות מתפרצות ממש כדורגל מגעיל 11 מאחרי הכדור אמר זאת לותר מתיאוס ולא טעה גם לותר מתיאוס שאני מחזיק ממנו כמאמן שלא קיבל את הכלים קרי השחקנים שהיה צריך למשל אם באותה עונה היה מגיע אחמד סבע במקום קיויו ושאר הירקות נתניה היתה לוקחת אליפות שוב לא בכדורגל גדול , משהו כמו מכבי תל אביב של היום או באר שבע , זה הכדורגל שאתם מכירים לא מאשים אתכם הוותיקים ראו כדורגל שוטף מרהיב כל הזמן התקפות גלים גלים על היריב |
|||
|
Share/Bookmark (Show All) | |||||||
משתמשים שצופים באשכול זה: 22 אורחים