מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה".
|
28-Sep-2015, 6:53
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 28-Sep-2015 על ידי 6:56 אייל ס.)
הודעה: #18
|
|||
|
|||
RE: מאמן נתניה ערך אסיפה קשה: "אהיה כמו שוטר. אתם עושים פה שכונה".
רשת העיר שצריכה לנהל עיר ולקחה על עצמה בנושא מכבי נתניה הרבה הרבה הרבה יותר מאשר חלמנו שמישהו בעיריה יקח לא יכולה לטפל ב"בולשיט" הזה.
אישית קיוויתי(בניגוד לתפיסת עולמי ולכן התרחקתי משם),שכל הסיפור הזה יגרום לכל המערכת השכונתית להעמיד את המועדון על הרגליים ואוסידון יחזור לנהל את הדברים כפי שעשה בחודש הראשון. אין לי מושג מה פורסם בפייסבוק,כי אין לי כזה..אך במחנה אימונים היו 3 מקרים,שכל אחד חמור ממשנהו,בשלשתם היו מעורבים לא מעט שחקנים ובאחד מהשלשה למאמן היה חלק נכבד. לו הייתי יודע שזה התחיל ונגמר במחנה,הייתי מבין שאכן(כדברי אופיר),זה קרה/הופקו לקחים/מעז יצא מתוק. .אך כשאני קורא את הכותרת מאתמול ושאנחנו רואים את כל ההתנהלות סביב המועדון(גם המנהלתית וגם המקצועית) ואת דרך ההחתמות וההודעות של המאמן לתקשורת בסיום משחקים,ברור לכולנו שהיה הוא שיהיה. .ושוב,יכול להיות שננצח בשבת ונכנס ל"זון" מדהים ונצבור נקודות ונתרחק מאזור הסכנה ואולי אפילו נהנה מהכדורגל,לי אישית יש בעיה(מאוד בעייתית),בהתנהלות הזו ובעיקר שניתנה אפשרות להתחיל מהתחלה וההזדמנות לא נוצלה ועברו 100 ימי החסד. אופיר,איך תשפוט האם זה הביא יותר נזק מתועלת? מה בפיצוץ כזה יכול להביא נזק? מה כרגע יכול להזיק לנו,למעט נטישת חסות העיריה(שכבעלים בפועל חובה לעדכן אותם בסיטואציות ואיש לא דואג לעשות זאת). |
|||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
משתמשים שצופים באשכול זה: 1 אורחים